Søndagstur
Egentlig et snap shot, kanskje tilfeldig, men syntes det ble et fint motiv. Det jeg lurer mest på her er etterbehandlingen min, har jeg lagt til for mye støy?
Bildet inngår i albumet Mennesker - Dette er en serie av mennesker fra unge til gamle.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger460
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174679} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Espen A. I.
Dette her likte jeg Eli. Slike ''tomme'' bilder gir så mye mening! En gammel dame alene i en storby der alle plasseres oppå hverandre. Aldri i historien har så mange mennesker bodd så nært enn de som bor i høyblokker, men det er faktisk de som også har minst kontakt med hverandre. Dette gjør at jeg liker dette! Etterbehandligen er med å løfte bildet enda mer og gjør det mer tomt! BRA!

Anbefalt forresten

mvh Espen
Avsluttet .
Korningen som du spør om synes jeg er akkurat passe, men personlig tror jeg dette motivet hadde tjent på en noe mørkere toning. Ellers enig med komentator over i at det store ''tomrommet'' og omgivelsene rundt dama er med på å sette henne i en sammenheng. Liker det.
Georg K.
Agree with Espen and Tommy about the quality of the story-line in this image - the single person in this surrounding is something we see often - and don't really notice it too much.
Then again - different from both comments above - I think this image could have gained from a much ''harder'' presentation - colder - increased contrast - and also very square, linear elements - like fks. the building.
Following this idea - I also would think that the grain could be less.

But this is a different idea - the image works without doubt also this way very good.
Mone S.
Det er livets gang du har formidlet på en flott måte synes jeg..her er det vel innholdet som er viktig..Likte veldig godt.

Geir F.
Hei Eli
Alle disse leilighetene og deres firkantformer står i kontrast til trærne som omslutter den gamle damen. Fin tolkninng og gjennomtenkt komposisjon. Meget bra!
-geir f-
Odd Tore S.
Gammel dame som blir ekstra liten og tuslete pga omgivelsene, synes at du har fått fram et bra bilde med innhold her.
Når det gjelder korning og toning funker dette her, men jeg tror nok at jeg hadde vurdert andre kombinasjoner også. Særlig mindre korn, så lenge det ikke har oppstått som en følge av selve prosessen med å ta bildet.
Odd Tore
Kurt S.
Ensomhet i storbyen. Dette er det første som slår meg når jeg betrakter bildet ditt. Du har fått denne stemningen frem på en utmerket måte.
Får faktisk en ensomhetsfølelse når jeg ser på bildet.
Synes dette ble veldig bra.
Fargetonen fungerer godt og bidrar til å forsterke stemningen.
Ville foretrukket litt mindre korning.
Mvh Kurt
Caroline M. S.
Mistrøstige greier. Ikke bildet, men motivet. Selv om dette ''bare'' var et snapshot synes jeg bildet fortjener at du jobber mer med det. På skjermen min ser det nesten lystig rosabrunt ut og noe flatt/lite kontrast. Muligens i overkant mye korn på blokken, men det som er i snøen synes jeg er fint. Mulig du kunne prøve noe beskjæring også (det er en skygge langs venstre kant som sikkert blir for mørk om du lager bildet mørkere/mer kontrast. Liker skyggene langs balkongene forresten).
Kristoffer L.
Et meget godt motiv, dette her, fint komponert og gjengitt.

Jeg følger imidlertid Georg Klammmt i hans ønske om en litt mer kontrastrik og ''hardere'' presentasjon. Tror også at bildet ville gjøre seg godt i en ren s/h-verjson (gråskala).

Jeg vil også foreslå at du kapper av de to vindusradene nærmest høyre kant. Dette vil, tror jeg, gi en mer spenstig komposisjon, og verandapartiet vil bli mindre sentrert i bildet.

- Kristoffer


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu