Titter litt gjennom arkivet :)

Vågalt...? For enkelt?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger434
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Lekkert, lekkert. Ikke nødvendigvis så vågalt (jfr. ditt spørsmål) , men jeg faller for den høye himmelen, de lave skyene og plasseringen av personen langt der nede til høyre. Mulig jeg ideelt sett kunne tenkt meg litt tydeligere de skyene der bak, men det er pirk.
Hans Jacob H.
Personen ser jo ganske puslete ut, under den høye himmelen. Vågalt er det neppe, men kanskje litt for enkelt. Noe sier meg at om personen hadde snudd seg ut mot havet hadde det blitt bedre, og kanskje dette hadde vært bedre med farger. Usikker der, men det funker jo.
Magnar B.
Artig! Likar teksturen i vatnet … den høge himmelen og dei fine skyene. Spennande strekk i flater og perspektiv … evt forbedringspotensiale ligg kanskje i å få fram meir karaktér på personen i bildet… den er litt langt unna og litt ''kven som helst'' ?
Espen A. I.
Jeg synes du har kommet i mål med dette. Bra surrealistisk!

mvh Espen
Kurt S.
Absolutt et godt forsøk på å få til et bildet ''litt utenom det vanlige''
Bra at du eksperimenterer og er litt dristig.
Liker også strukturen i havet.
Skyene kunne trått litt tydeligere frem. Du måtte kanskje da brukt et polafilter. Ettersom personen ble så liten i bildet tror jeg også det kunne hatt noe for seg om denne hadde vært vendt andre veien. D.v.s med blikket utover havet. Det må da bli noe du tar med deg som nye ideer til sommeren.
Stå på-:)
Mvh Kurt
Inger-Lise S.
Et godt motiv med spennende format. Enig med Kurt vedr. strukturen i havet og syns det er et pluss at himmelen mørkner mot øvre høyre hjørne.

Inger-Lise
Fred S.
En trøst å se at flere må ty til arkivet... . Ikke sikker på hva det vågale består i her; mener du forholdet mellom sjø og himmel...? Blir i så fall litt mye himmel for meg, og skyene i bakgrunnen kunne ha vært mer markerte. Ellers fin bruntone, men alt i alt blir dette for innholdsløst for meg til at det gir meg all verden.

vh fred
Johan K.
Takker for tilbakemeldinger.

Fred: Ja, tenkte på det med forhold himmel/sjø... om det ble litt vel mye himmel... er nok en smaksak akkurat det. Vågalt er kanskje ikke det rette ordet, men men :)

Angående det at personen skulle hatt ryggen til kan jeg være enig i. Noe å teste ut ved en senere anledning

Johan
Torbjørn K.
Minimalistisk og enkelt, men pent dette her. Slike motiv passer bra i sort-hvitt. Synes skyene er viktige i dette bildet, uten de hadde det blitt alt for ''tomt.'' Personen er bra plassert med god kontrast til vannet. Vil ikke kalle det innholdsløst slik som Fred, tvert i mot ligner dette mye på bildene til Dag Thrane. Synes ikke du bør kutte himmelen her. Liker gradienten fra hvitt til mer grått helt øverst.

Torbjørn
Jan Frode A.
Selv om personen utgjør en liten detalj i bildeflata, vil jeg nok si at vedkommende spiller en hovedrolle i bildet. Og når jeg ser bildet, så tenker jeg på Lars Saabye Christensen. Kanskje fordi en eller annen underfundig romanfigur (uten at jeg på sparket kan si hvem) dukker opp i tankene mine. Personen virker litt skeptisk og forkommen. Hadde personen sett utover, hadde etter min mening handlingen og historien ikke blitt så spennende.
Sånn sett appelerer bildet til fantasien, og en kan igjen spinne historier rundt handlingen.

mvh Jan Frode
Johan K.
Takker til dere to og.

JFA: Kanskje en figur fra Maskeblomstfamilien? :) Morsomt at han kommer i tankene dine når du ser bildet. Han er en forfatter jeg liker svært godt. Uansett, hyggelig bildet setter fantasien i sving :)

Johan
Knut L.
Vågalt, er det vel ikke.
Det er det litt ''outrerte'' minimalistiske ved plasseringen av elementene i komposisjonen som gjør det litt spesielt - og interessant.
Synd at du ikke fikk skyene over horisonten litt tydeligere frem.

mvh
Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu