Lavskrike på død furu, Femundsmarka.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger1120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173862} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bjarne B.
Fin fugl og fin bakgrunn, men litt rotete på venstre side med den greina som spriker slik, den tar litt oppmerksomhet vekk fra fuglen. Ville vurdert et litt reinere utsnitt .

Mvh Bjarne
Torbjørn K.
Det første som slår meg når jeg ser dette bildet er hvor gått fargene på fuglen passer til bakgrunnen. Fin positur, men jeg kunne tenke meg et tettere utsnitt. Du kunne med fordel kuttet bort en del av venstre bildekant som er noe rotete og gjort dette om til høydeformat. Bra skarphet.

Torbjørn
Eyvind R.
Fint miljøbilde av lavskrike. Velvalgt fokusplan og særdeles fin dus bakgrunn. Jeg ville også beskåret noe i venstre bildekant..

Mvh Eyvind
Carsten A.
Meget pent bilde av lavskrike - enig i forskaget fra TK om beskjæring. Kanskje en litt mørkere presentasjon hadde gjort seg enda bedre?

MVH CA
Frank N.
Fint bilde av en artig fugl. Veldig fine bakgrunnsfarger. Enig ang. beskjæring. Ellers bra komp.
Espen A. I.
Synes dette var bra, flott farvekombinasjoner med fuglen og bakgrunnen, synes også furua gjør seg meget godt, den bryter farvekombinasjonene på en god måte.
Komposisjonen er helt grei og klassisk.

mvh Espen
Jan O Ø.
Hei. God skarphet og veldig fint lys. Ville ikke laget høydeformat av dette bildet. Greinen og kvistene tilfører bildet noe i form av inntrykk av miljøet der fuglen lever. Synes likevel at den uskarpe kvisten nederst til venstre irriterer litt. Fin bakgrunn.
Mvh Jan O.
Johan K.
En veldig fin fugl dette, som du har gjort et meget pent bilde av. Biter meg merke i den nydelige bakgrunnen.
Angående beskjæring, så er jeg litt usikker. Men tror, jeg liker utsnittet best slik det er nå. Fint med litt miljø rundt

Johan
Hans Jacob H.
Fuglebilder har jeg egentlig ikke særlig god greie på, og det som vel fenget meg mest her, var nok de fine duse høstfargene i bakgrunnen. Kunne sikkert blitt et bra bilde bare det. Men uansett, fuglen ser fin ut den, og matcher jo fint i fargene mot bakgrunnen. Komponert med sikker hånd som vanlig.
Hans-Einar O.
Pent fuglebilde, Øyvind.
Fuglen trer fint fram mot den duse høstbakgrunnen.
Blir litt mye greiner i venstre hjørne, og ville kuttet forbi den uskarpe greina.
Ellers bra med fin og oppvakt positur på fuglen.

mvh Hans-E
Fred S.
Flott fuglebilde mot en ytterst matchende og fin bakgrunn. Kvisten kan vel virke litt uryddig, men er så ''tilårskommen'' at de alt i alt utgjør en kulisse jeg ikke ville ha gjort noe med. Derimot kunne jeg ha tenkt meg et ørlite kutt oppe, men det har vel mest med størreslen på skjermen min å gjøre, jeg må scrolle for å se hele bildet.

vh fred
Øyvind A.
Takk for kommentarer og innspill.

Jeg er enig med Carsten at det burde vært noe mørkere. Det er ikke overraskende at mange synes det er for mye rot på venstre side. Jeg syntes det samme selv, og har laget flere versjoner med ulikt utsnitt. Men uansett hvordan jeg valgte å beskjære, så fikk jeg problemer med balansen i bildet. Så da endte jeg heller opp med å ta med alle kvistene likevel. Men jeg tar meg deres relativt samstemte synspunkter videre.

Bildet er resultat av et høyst tilfeldig møte. Vissheten om at slike situasjoner dukker opp innimellom, gjør at jeg alltid har med en 300mm, selv på lange fotturer.

Bildet er for øvrig tatt på frihånd på iso 1600 (D 70) ganske seint på ettermiddagen.

Ø.
Odd Tore S.
Når jeg ser hva du er enig i her, faller nesten vitsen med å gi min kommentar vekk.
Men jeg er enig med deg i å være enig i de punktene du er enig i.
Odd Tore
Børge J.
Hei, henger meg på all positiv kritikk her, synes dette var et knallbilde av en det som er min favoritt fugl, nydelige farger å god skarphet.

BJ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu