Exit
Utfordringen med fallskjermfoto er å få til spennende bilder med riktig lys og komposisjon. Siden jeg ikke kan kikke direkte gjennom linsa, men istedet må ha kameraet montert på hjelmen, er jeg alltid like spent etter å ha landet. Først da kan jeg ta av meg hjelmen og se om jeg har klart å få til noen gode bilder.
Et bilde jeg tok i sommer på Østre-Æra. Synes det var litt artig da man tydelig også ser personen som titter ut rett etter at vi har forlatt flyet.
Utstyr
  • Canon D20
  • 10-22
  • Brennvidde10mm
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeDigitalt
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger698
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173463} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Atle H.

Dette var spenstigt! Lika at heile bildeflata er utnytta og at utsnittet er så tett, sikkert både flaks og dyktighet. Bildet er fint gjengitt med passe fargar og kontrastar , det er sikkert både lett og fristande å overdriva eit slikt motiv.
Sindre Kjetil F.

Takk! Har beskjært bilde noe i etterkant for å få et litt tettere utsnitt ja. Bruker som regel 10mm (=16mm i forhold til 35mm format) og da skal det ikke mye til før jeg ligger for langt unna.

Drev noe med fallskjermfoto også før jeg fikk digitalkamera, men den digitale teknologien har jammen gjort det mye enklere,- og billigere :-) Tok rundt 10.000 bilder i sommer mens jeg jobbet som kameramann på hoppfeltet hjemme i Skien.
Alan Thomas Duncan W.

Konge bilde,
Gleder meg til sommeren :)
Korte ord: Ett fenomenalt action bilde :)
Jon A.

Råbra bilde! Komposisjonen synes jeg funker veldig bra, spesielt liker jeg at flyet er litt på skrå i tilleg til at personene ''henger'' i et kryss mot vingen. Dette gir den uro jeg føler må til for et slikt actionbilde.
flemming r.

Flot komposition på et vanskeligt motiv.
Tom E.

Hei!
2 way ut fra en sky van(er det vel) bringer tankene tilbake til slutten av 80 tallet begynnelsen av 90 da jeg selv drev ganske aktiv på fallskjermfronten.
Østre Æra var et høydepunkt hvert år,da man fikk hoppe fra større fly.Det å være
fotograf den gang kunne være en belastning på nakken (tungt utstyr)
Synes du har fått til et bra action bilde.Lys og komp sitter som det skal.
Kunne vært artig om du la ut noen bilder av tumling i exiten..det gjør de vel ennå?
mvh tom
Trond Reidar T.

Alltid kult med bilder ifra Exiten hvor flyet er med!!

Mvh Trond!
Steinulf L.

Dette var et skikkelig blinkskudd. Bra.
Halgeir V.

Flott bilde, likte utsnittet. Bra komposisjon, eg likte også detaljene i bildet (som du sjølv skreiv: Han/ho som kikker ut etter at De har hoppa.)

Godt gjort.
(Lenge siden eg sjølv hoppa ut av fungerande fly, men då var eg så pompa opp med addrinalin at eg ikkje tenkte på anna enn å hoppa og å få løyst sjermen på riktig tidpunkt... Så det å se at folk klarer så bra bilder i slike situasjoner er imponerande.)

- Halgeir
Avsluttet .

Utrolig hva en fotograf må i gjennom for å få rette vinkelen.
Torgeir Pande B.

Drit tøft!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu