Nei!
Bildet får tale for seg selv. Har mikset litt i PS for å få dette til.
Bildet inngår i albumet Mennesker - Dette er en serie av mennesker fra unge til gamle.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-01-21 20:27:08
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBearbeidelse PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger356
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172748} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan Ivar V.

Jeg tror bildet hadde blitt bedre dersom du hadde bestemt deg for om du ville ha hendene i s/h eller i farger. Ikke begge deler. Jeg tror det hadde blitt best hvis du hadde fjernet de fargede hendene og bare brukt de i s/h. Dessuten var det ikke så fint med den ''usynlige'' rammen rundt bildet.

Jan Ivar
Kazima S.

Vet ikke om jeg er helt enig med at det burde være enten de fargete eller de svart/hvite, men det er fortsatt noe som ikke helt ''stemmer'' mellom de to versjonene av hendene. De ser ut som to helt forskjellige ting som er satt sammen opp på hverandre i et bilde, men hvis du kunne få de til å bli mer ett element. Jeg er ikke teknisk flink, så jeg kan desverre ikke gi noen konkrete forslag, men jeg håper du skjønner den teoretiske tegningen! ;)
Tor Eirik P.

Synes du er inne på noe spennende her jeg, men du er kanskje ikke helt i mål!
Vet ikke om jeg har så mangen gode tips heller, desverre... føler bare det er noe som ''mangler'', men klarer ikke helt sette fingen på hva det er.
Tror kanskje jeg ville prøvd å dra litt mer i spakene for å fått hele bildet litt mer abstrakt, synes kanskje den naturlige håndfargen rett og slett blir litt for naturlig i dette tilfellet! (det er nok ikke ofte du ser meg si at noe blir for naturlig! ;o)

Lykke til! :)

Mvh Tor Eirik
Jan O Ø.

Hei. En veldig god idè du har utarbeidet her. Mulig bildet hadde fungert like godt uten de doble hendene. Men jeg liker bilder med få ellementer og med budskap som er litt opp til batrakteren å finne ut av. Dette gjør bildene ''levende'' mye lenger.
Mvh Jan O.
Helge R.

Med å legge hendene på to layers med forskjellig fargetone har du skapt en ekstra spenning i bildet. Jg mener at du så absolutt er inne på noe med dette bildet, så klart at det er mye spennende å utforske i ps, stå på hilsen
:)Helge
Stine J.

Hei Eli,

Dette var noe nytt og spennende fra deg! Få elementer gir stor effekt og budskapet kommer klart fram. Jeg syns imidlertid ikke du er helt i mål og vil foreslå at laget med s/hv ble gjort litt mer transparent og i en litt lysere tone. Kanskje også med en liten dose blur effekt for å få det til å se ut som en skygge.

mvh Stine
Eli B.

Tusen takk for alle kommentarer, fint at dere likte ideén, har prøvd å endre og bearbeide noe, men har ennå ikke kommet frem til noe som fungerer veldig bedre enn dette. Skal nok prøve enda litt mer.
mvh Eli
Jan Frode A.

Jeg har vært innom dette bildet mange ganger. I utgangspunktet en veldig spennende idé som absolutt har noe for seg. Det jeg ikke klarer å bli helt fortrolig med, er 'skyggene' i sort/hvitt. Jeg tror faktisk at begge hendene i farger, håndflatene presset mot glasset (eller hva det er) med en krumming i fingrene, altså en slags 'klorende' bevegelse, også ville understreke tittelen 'Nei!'. Vel, i alle fall en idé med mange muligheter. Når det gjelder selve presentasjonen, ville jeg ha valgt en annen bakgrunn, som f.eks. grå eller hvit som igjen vil vise det egentlige bildeutsnittet.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu