Bildet inngår i albumet Sanger'n -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger429
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172680} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Johan K.
At jeg så hvilken serie bildet tilhører, samt at det er et konsertbilde ble litt oppklarende. Tenkte først i de baner at det var en herre som ikke ville bli fotografert og lagde grimaser av den grunn :)

Men når jeg nå vet at dette er en sanger... synes dette ble bra. Du har fanget et fint og konsentert øyeblikk. Handa føler jeg er viktig her.

Johan
Hans Jacob H.
Et helt spesielt uttrykk og grimase, som jeg ikke riktig vet om jeg hadde tolket som sang uten serietittelen du har valgt. Men nå er den jo der (tittel altså) og han ser svært engasjert ut og med heftig gestikulering i tillegg blir det jo en artig personskildring. Jeg ville kuttet bort frakkerynkene til venstre, de stjeler bare unødig mye oppmerksomhet (dvs. det negative rom mellom dem). Dessuten forsøkt å gi ham litt mer kontrast selektivt i ansiktet, det virket litt for grått.
Espen A. I.
Synes dette var godt fanget, helt klart. Liker uttrykket svært godt, men du kunne med god samvite kuttet en cm på venstresiden samt satt opp kontrasten.

mvh Espen
Chr. G.
Takk for kommentarer. Han synger en kjærlighetssang og gir alt. Frakkerynken er jeg bevisst på og det har det vært mye fram og tilbake med denne, jeg endte opp med å ikke kutte. Av en eller annen grunn synes jeg den har sin plass og bryter opp et område som ellers kunne blitt veldig svart.
Avsluttet .
Sang og sang...fint du forteller at det er det det er...ser mer ut som han er i ferd med å gjøre i buksa..hehe:-) Joda, bildet er litt småvittig det, uttrykket iallefall. Den ''overdimensjonerte'' vidvinkelhånda i forgrunnen er hva som automatisk tiltrekker min oppmerksomhet her. Synes faktisk det er den som gjør bildet til noe mere enn et tilfeldig knips. OK bilde.
Espen A. I.
Flott å høre dine egne meninger og jeg må si jeg tviler mer nå når din mening kommer. Bra, behold kompen slik som den er.

mvh Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu