The climber.
Fjellklatrer på Mount blanc.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger777
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Åsmund I.

Han var ikke lett å se gitt! Her viser du hvor mektige og rå disse fjellene er, og hvor små vi mennesker blir i forhold. Er litt usikker på komposisjonen din, kunne kanskje tenkt meg å få se toppen av noen av fjellene i bakgrunnen, men det er slett ikke ille slik det er nå heller. klatreren er godt plassert i bildet, lyset og skarpheten sitter bra. Hva er forresten den lille røde saken nede i venstre hjørne? den er ikke plagsom, lurte bare på hva det er?
Liker bildet.

Mvh Åsmund
Linde G.

Flott landskap og flott bilde, storslått natur. Lurte faktisk også på dette røde feltet , rødhette rota seg bort ? Tulla. Bildet er flott. Morsomt me det mennesket du brae tilfeldigvis ser...

Hilsen
Linde Gilberg
Egil S.

Å hvor jeg lette etter den klattreren din.......

Jeg blir fasinert over slike naturbilder, som viser oss hvor små vi egentlig er.
God skarphet - Bra jobbet!
Christian H.

Du får virkelig satt ting i perspektiv med dette bildet. Det at vi ikke ser toppen på fjellet bak syntes jeg forsterker uttrykket av noe enormt. Rent teknisk er det en del snø som er utbrent, men akkurat i dette bildet syntes jeg ikke det er spesielt plagsomt. Fin plassering av klatreren.
Geir F.

Dette var et bilde å få høydeskrekk av. Enig i at plasseringen av fjellklatreren var fint plassert i bilde.
Fjellene går litt i ett med hveradre. kanskje ville bildet blitt enda bedre hvis du hadde klart å få fjellene i bakgrunnen litt uskarpe slik at man hadde fått noe mer dybdefølelse.
Gratulerer med et spektakulert bilde i alle fall.
-geir f-
Kurt S.

Oi...En rå, fantastisk og storslagen natur!
Må ha vært en stor opplevelse å få anledning til å komme til steder som dette.
Fotomotiver i massevis også. Tror kameraet mitt ville fått varmgang om jeg hadde vært her-:)
Det er noe småtteri man kan pirke på men synes likevel helheten i bildet ble fin.
Det ville vært en fordel om alle fjelltoppene hadde kommet med.
Du måtte vel da hatt et annet standpunkt og det ville igrunnen blitt et annet bilde.
Det lyse i snøen som Christian nevner: Har ikke tilgang til P.S her jeg sitter nå slik at jeg får ikke sjekket om de områdene er utbrente. Mulig du rett og slett bare kan markere disse og ta litt av på brightness.
De lyse områdene i snøen sjenerer imidlertid ikke vesentlig synes jeg.
En godkjent eksponering under litt vanskelige eksponeringsforhold.
Flott at du fikk med klatreren. Han bidrar virkelig til å få frem dimensjonene i dette voldsomme landskapet. Her blir menneskene små.
Det røde helt nede i venstre hjørne ville jeg klonet bort.
Ville faktisk overført denne rødfargen til klatrerens klær og forsterket den litt.
Da ville klatreren blitt litt lettere å få øye på.
Ok, dette ble en lang kommentar men det kan lett bli slik når man kommer over et bilde som engasjerer.
Et bilde som jeg helt sikkert kommer til å ta en titt på flere ganger.
Flott!
Mvh Kurt


Inger Anne Maritsdotter V.

Her ser vi hvilken mektig og majestetisk natur vi omgir oss med, det er veldig godt formidlet, både i bildeutsnitt, teknisk meget bra i forhold til skarphet, farger, lys og kontrast.
Artig med fjellklatraren, men eg hadde ikkje oppdaga den uten at du hadde skreve det under bildet;-)

Inger Anne
Helge A.

Er det ikke to fjellklatrere til her under? Tror nå det, men du får arrestere meg hvis det er feil. Tøft fjell og jeg likte bildet.

Helge
Fred S.

Herlig, herlig, herlig....., et adrenalinkickende bilde dette. Enig med de andre som lar seg rive med, også enig med de som vil fjerne den røde saken nederst i venstre bildekant, men ikke enig med de som ser bare en klatrer. Med tikroners ICA-briller, +3, ser jeg ikke bare han oppe på hylla, men noe som ligner på tre til lenger ned, mede andre ord et forholdsvis normalt klatrelag. Men igjen må jeg spørre; hvor var egentlig du da du tok dette bildet; henger du på ei fjellhylle lenger oppe ?

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Nydelig, storslagen, natur!!
En god helhet med det absolutte lille viktige ekstra.
For en tur du måtte hatt..-det samme om klatrerne..!

vh ingebjørg
Lasse A.

Hei Janne
Dette var et bilde med kraft i. Utrolig klart bilde. Vertfall på min skjerm. Det må gi en enorm følelse av å være på en slik plass med en så flott natur og med så flott fjellandskap. Og med fjellklatren i perspektiv så går tankene mine dithenn at vi har ikke mye å stille opp mot i naturen. I dette bilde tenker jeg spesielt på snømassene(snøskred) og de enorme fjellmassene(steinras)

Dette bilde var kjempe
Et pitte lite minus var den røde trestokken nede til venstre.

d:-)
Lasse

ingeborg w.

Et skolebokeksempel på hvordan få fram proporsjoner, ellers teknisk bra med rene fine farger og god komp. Den lille røde flekken til venstre trekker ned.
Inger-Lise S.

Dramatisk så det holder! Mektig og flott. Fjellklatrereren måtte jeg lete godt etter...Bildet er rett og slett rått! Og teknisk dyktig utført. Meget bra!
Inger-Lise
Odd Tore S.

Dramatisk sak dette, det menneskelige komma i storslagne omgivelser.
Følelsen av stor og overmektig natur er godt formidlet, klart at det er naturen som bestemmer her.
En sak som jeg ville gjort noe med er den røde flekken i nedre venstre hjørne. Den er mer synlig enn klatreren og trekker til seg unødvendig oppmerksomhet.
Så litt ønsketenkning: Klatreren kunne gjerne stått litt lenger ute på det lille platået, dvs. litt mer til venstre. Da hadde han vært mer synlig, og fortsatt like liten. Men du hadde vel ikke fjernkontroll på han.
Mulig at jeg også ville prøvd en litt annen vinkel med samme utsnitt horisontalt, men hvor kameraet var løftet akkurat så mye at nedkant av bildet gikk klar av den røde. Hensikten ville vært å få med litt mer av toppen av det hvite massivet. Men dette er teori foran skjermen, det kan godt være at de bare klippene med klatreren hadde mistet størrelse med en slik vinkling.
Teknisk bra. Jeg ser ikke at snøen er utbrent, i alle fall ikke plagsomt, og synes at det er for mye fokus på dette og en del andre tekniske detaljer her på dotten for tiden. Etter å ha jobbet en del med scanning av gamle og vel ansette dias og s/h bilder slår det meg at lista her ligger mye høyere enn det som var mulig å oppnå med film.
Mulig at jeg ville sett på mulighetene til å redusere inntrykket av litt gråhet i snø og himmel, men det ville nok vært et skikkelig pirkearbeide med nokså usikkert resultat.
Odd Tore
Steinulf L.

Her får du virkwelig satt størrelser i perspektiv. Brutal og storslagen natur flott gjengitt. Litt pirk; det røde feltet til venstre bør klones vekk. Ellers svært så bra.
Tone B.

Hei Janne,

Storslått natur du viser her Janne! Lette en stund etter fjellklatreren din, men da jeg fant den satt den også dimmensjonene i perspektiv. Bildet er skarpt og fint med rene fargetoner. Skal jeg prike må det bli den lille røde tingen i venstre hjørne. Ville nok klonet den bort.

mvh Tone
Geir B.

Hei Janne,

Takk for dine kommentarer til mine bilder fra nesten samme område. Du har fått enda bedre fram hvor storslått denne naturen er. Mont Blanc er ikke et fjell men et massiv. Dette bildet viser hvor bitte små vi er i forhold til fjellene og breene. Jeg kunne godt tenkt meg å vite hvilken brennvidde du har brukt her. Jeg tror nok at jeg også ville ha fjernet den røde klatten i nedre v. hjørne.

Beste hilsner fra

Geir
Andreas S.

Hola!

Dette var et utrolig mektig bilde av naturen. Personen som klatrer blir ganske liten i disse proporsjonene her. Fint og klart, ingenting å utsette!

Mvh. Andreas D.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu