Utfordringer i kø
Ikke ville det bli lyst, ei heller sluttet det å regne men d200en skulle testes denne dagen. Om frustrasjonen var stor hos haukene denne dagen så ble de ikke mindre hos meg da kamera tross ISO 1600, og 1250 stadig viste low. Men, men bilde ble det på iso 1250.
Bildet inngår i albumet Rovfugler -
Utstyr
  • Nikon D200
  • nikon 300mm AFI f/2.8
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • AnnetKl 0957, og det ble mørkere og mørkere etter som regnet kom innover Jærens landskap. men ISO 1250, stativ, og en lett lett neat gav meg iallefall et bilde. Dette hadde ikke D100en klart. Så da kan jeg jo si at ved bytte til D200 så gir det meg enda flere fotodager og tider, og ikkr minst enda mer fotoglede.
    Bildet bør betraktes i fullformat
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1092
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172264} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Christian H.

Dette er da ingenting å skjems over. Hvordan ser versjonen uten NI ut? Blikket er bra og vingebevegelsen gir et litt annet uttrykk enn hva man vanligvis ser. Litt tungt i mellomtonene, men i dårlig vær blir det gjerne slik. Stubben begynner kanskje å bli litt oppbrukt. Et eller annet har skjedd under kloningsarbeide (?), se nede til venstre. Skulle likt å se hva d200 presterer på 1600 iso.
Kjetil H.

Nydelig bilde! Likte øynene, skarpe og fulle av frykt. (Er de redigert mon tro?)
:)
Hilsen Kjetil
Nils B.

Joda stubben er muligens oppbrukt, men den står da der. Klonarbeid, fysj og fysj. Slurv kalles det. Isi 1600 kommer en av dagene, men en bør jo ha litt bedre vær enn dette for å virkelig vise hva den duger til. Om jeg kommer til å benytte 1so 1600, tja.

Når det gjelder øyene så der de ikke redigert, de har heller ikke fått en ekstra dose med saturering.
Venche J.

Rett og slett TØFT!

Dette har du virkelig taket på. Jeg har ingenting å tilføye. :-)

Wenche.
Eli B.

Ja, dette var virkelig tøft. Utrolig å klare å fange noe slikt. Skjønner ikke helt hvordan du gjør det, god tid og masse tolmodihet? Ser ut som du har fått deg et flott kamera også. Gratulerer!
mvh Eli
Geir Helge S.

Meget bra dette! Interessant å se prestasjonene til kameraet ved så høy iso. Personlig er jeg ikke imot litt støy i bildet. Mange bruker Neat Image eller lignende i tilfeller der det ikke egentlig er nødvendig, og jeg mener at osgå du har trukket ørlite for mye i spakene. Dette viser spesielt på stubben. En løsning kan være å bruke støyreduseringen mer selektivt via layers.
Mvh Geir
Christine H.

Superbra! Utrolig tøft med bevegelsen i bildet.
Hans-Gunnar H.

Meget, meget bra!
Må ærlig innrømme at jeg er mektig imponert av fotografen her!
Dette var grisetøft....
Grattis med et ekstaordinært naturfoto!
MVH Hans-Gunnar
Espen A. I.

Noe smårusk her og der, men du verden for et bilde.

mvh Espen
Thor B.

Vel hønsehauken ser ut til å trives på plassen.Å det samme ser det ut til at du gjør.D 200 er et arbeids redskap som leverer. viss resten av av utstyret fungerer.Synes godt du kunne legge ut uredigert fil, slik at en kan se hva utstyret leverer.Siden dxette går mer ut på testing av iso og utstyr i de forskjellige lys forhold som en møter på denne årstiden.


Mvh broderen


Steinulf L.

Utrolig hva du fårt til. Kameraet er selvfølgelig av betydning, men det er vel fotografen og hans tålmodighet som teller mest.
Tor Eirik P.

Skiller seg litt ut dette ja... tøft med all bevegelsen!
Er også imponert over hva du får til rent teknisk... litt av noen iso-verdier du opererer med!
Så den noe kjent ut den hauken?

Mvh Tor Eirik
Avsluttet .

Har vært tilbake her og sett på bildet noen ganger og det er helt rått! Øynene er så sinnsyke at jeg ikke finner ord! Dette var kjempe bra! Anbefaler det.

Mvh Kyrre Lien
Tormod I.

Imponerende! Fantastisk flott fugl.
Svein B.

Finfint og spennende hønsehaukbilde, herlig med bevegelsene og det sylskarpe hodet/ blikket. Ser ut som den ''rister på plass'' fjørdrakta etter å ha spist. Litt tunge mellomtoner og småslurvete klonearbeide, men det er tydelig at det med D200 er mulig å jobbe under svært vanskelige lysforhold, og få høykvalitets resultater.

Mvh
Svein B
Stein Øyvind B.

Her lyser det tolmodighet og beherskelse av utstyr....... likte dette veldig bra.


MVH

Stein Ø.
Stine J.

Hei Nils,

Et livfullt haukebilde hvor øynene formelig lyser. Flott med bevegelsen i vingene!

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu