Bildet inngår i albumet Ansikter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger446
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171078} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Carsten A.
Friskt portrett. pent ptresentert. Tror nok jeg ville ha foretrukket endel beskjæring fra venstre, men så veldig vesentlig er dette ikke.

MVH CA
Sindre Kjetil F.
Ikke enig i at bildet burde beskjæres. Synes bildet fungerer kjempefint slik det er nå. Fin kontakt med fotografen og grei plassering i bildeflaten komposisjonsmessig (utfra en 3-deling). Den lyse bakgrunnen bidrar bare til å forsterke inntrykket av den mørke jenta. Du har fått tilstrekkelig lys på motivet. De grønne øredobbene er med på å gi bildet et friskt spark sammen med det herlige smilet. Dog synes jeg nok at øyet til høyre (hennes venstre) er litt mørkt.
Camilla H.
Littegranne mørkt ja. Men beskjeringen faller virkelig i smak!!! Flott!!
mvh CH:O)
Espen A. I.
Dette stråler det av! Særlig liker jeg det naturlige barneuttrykket som man aldri blir lei av, synes du løser eksponeringen på en glimrende måte.

Må få legge til at den vide venstre siden liker jeg godt.

mvh Espen
Eyvind R.
Et herlig portrett. Fint uttrykk. Et nært og bra utsnitt som etter min mening ikke trenger ytrerligere beskjæring.

MVH Eyvind
John B.
Hei ! Bortimot blinkskudd akurat slik det er nå .........
John B.
Chr. G.
Takk for kommentarer. Det var bruk av råformat som gjorde at bildet kunne reddes teknisk sett, utgangspunktet var et ganske så mørkt ansikt. Godt å se at det er potensial selv med et tilsynelatende dårlig utgangspunkt. Men himmelen er utbrent :-) Ser det er delte meninger om beskjæring, tror jeg velger å beholde det med en del luft til venstre.
Arne S.
Herlig barneportrett som trygt kan presenteres utenfor familiealbumet. (Selv om det har en familiealbumtilnærming med et 'smil til fotografen'-uttrykk). Beskjæringen er optimal og avslører et talent. Klart venstre (høyre) krage må være med.
Chr. G.
Takk til deg Arne Strømme. Ja, dette er banale greier; et glis rett inn i makrolinsa. Fint å lese at det allikevel appellerer til andre enn undertegnede og at beskjæring/komp funker for fler enn meg.
Johan K.
Flott og gledesspredende portrett. :) Livlig og fint utrykk. Og komposisjonen synes jeg fungerer perfekt slik den er nå.

Johan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu