Mugg i saftglass.
Dette er bilde av 2 muggringer i ett saftglass. Bildet er tatt på benken på badet,derfor den hvite rammen rundt selve glasset.
Som vanlig ble jeg overrasket over resultatet. Syns lys ble ok samme med effekten i hele bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-01-07 12:22:45
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-01-30 18:35:03
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKun vanlig macro
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger585
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_170397} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Terje K.

Stilig bilde Solveig :)
Fine farger og komposisjon, men jeg tror kanskje jeg hadde valgt et kvadratisk format for å få et symetrisk mønster fra glasset.

Terje
Solveig E.

Heisann Terje.

Siden jeg er helt fersk, så må du nok forklare hva du mente med det ;) og hva jeg må gjøre for å få det til :)
Takk for kommentar ellers.

Hilsen Solveig
Knut Einar T.

Hei! Tror Terje mente at du burde beskjære bildet på høyre og venstre side slik at det ble kvadratisk. Da ville glasset vært like langt fra høyre, venstre, topp og bunn og bildet hadde bliltt nesten helt symetrisk.
Solveig E.

Heisann Knut Einar.

Takk for den :) da skal jeg se om jeg ikke får beskjært det litt..må lete meg litt frem i photoshop først.. Har akkurat fått meg det :)

Takk nok en gang.

Hilsen Solveig.
Knut Einar T.

Hei Solveig!

Synes ellers bildet ditt er stilig med den klare røde fargen. Tenkte på at hvis du først skal prøve å få bildet symetrisk, går det kanskje an å rotere bildet litt også. F.eks rotere det bitte litt mot høyre slik at stjerneformasjonen i glasset står rett opp og ned.

Lykke til!
Helge R.

Det er mye rart som har grobunn i gammel saft. Er ikke helt sikker paa at en kvadratisk beskjäring blir best, tror det holder med en oppretting av bildet slik som Knut Einar foreslaar.
Bra sett, hilsen
:)Helge
Stig Børre E.

På tide å ta oppvasken???
Bra bilde - kunne godt økt kontrasten noe.

SB
Solveig E.

Knut Einar og Helge :

Takk for tips og hjelp her..skal se om jeg ikke kanskje klarer å få lagt inn flere versjoner i løpet av kvelden.Trenger bare litt hjelp med redigeringsprogrammet.

Stig Børre:

Helt klart på tide å få tatt oppvasken ja ;) var ett glass som stod bortgjemt på lekerom.Skal øke kontrasten litt og se om det hjelper :)

Hilsen Solveig.

Christian H.

Fine farger og fint lys. Rimelig bra utsnitt, men mulig du kan beskjære litt på venstresiden. Ser poenget med å rotere og hadde det ikke vært for at du da må kutte såpass mye som blir til overs, så hadde jeg vært enig i det forslaget. Har du mer å gå på i originalen støtter jeg altså rotering.
Solveig E.

Heisann Christian.

Sitter å prøver meg frem i photo shop men jeg får ikke til å rotere bildet uten at jeg tar for mye, som du sier...har ikke noe å gå på i det hele tatt.
Skal se om jeg klarer å få kuttet litt på venstre siden,men jeg må ha litt hjelp..da photo shop er helt nytt for meg ennå.

Hilsen Solveig.
Solveig E.

Christian : Tusen takk for hjelp med PS.. og ikke minst tålmodighet :)
Avsluttet .

Har møtt det synet der noen ganger når jeg skulle til å ta meg en slurk saft ja. 8} Har aldri da tenkt på at det faktisk ser ganske vakkert ut. Flott bilde! Jeg synes egentlig ikke du trenger å rette på noe, men det er alltid morro å prøve for å se at bildet faktisk endrer seg med små justeringer. Rett meg hvis jeg tar feil, men det ser ut som om du har brukt blitz? Neste gang du prøver med blitz, så ta også noen uten for å se forskjellen ;)

Hjerteligst
Frode
Solveig E.

Takk for respons på bildet Frode.

Blitzen blir jeg desverre ikke kvitt på det kamera jeg har.. har gjort endeløse forsøk på det og gitt opp :)

Vet ikke hva mer jeg kan endre på bildet med føl deg gjerne hjemme ;)

Hilsen solveig.
Tommy G.

Hei Solveig :-)

Stilig ''annerledes-bilde''! Tror jeg foretrekker versjon 2...

Jeg synes det ikke gjør noe om det ikke står rett opp og ner, da ville symmetrien fanget blikket mer enn fargene og muggen i bunnen. Flotte farger og kontraster. Artig med ringene i muggen :-)

Hilsen Tommy :-)
Solveig E.

Takk for kommentar Tommy :)
Nå er det min tur :)

-Solveig-
Avsluttet .

Hmm... Syns bildet gjør seg bedre når det IKKE er helt symetrisk, jeg... I motsetning til alle andre ser det ut til. Man skal ikke være så redd for asymetri! ;) Men du har skarpet det litt i versjon 3? Det var i så fall en fordel, men liker som sagt utsnittet i #1 bedre. :)
Solveig E.

Takk Mona for kommentar :)

Siden jeg la ut bildet i 2006 så er jeg helt enig med deg... er noe med å komme ut av boksen alle lever i og gjøre noe utenom det vanlige :)

Hilsen Solveig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu