et slags fuglebilde
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger423
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_169135} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Torgeir S.
Hei Silje, og god førjulstid, hvor i verden er du nå og hvor har du tatt dette snøfattige bildet??? Det blir utrolig spennende å se hva du har gjort av fotoarbeid når du kommer tilbake fra den spennende turen du er på, for ikke å snakke om hva du har opplevd. Lykke til videre, og ha en strålende jul (den blir vel noe spesiell og uvanlig for deg!)

Med vennlig hilsen

Torgeir
http://www.tsfoto.no
Roger V.
Uvanligå se at du tar dyrebilder. Slike skapninger forbinder jeg med snø og isende kulde og ikke blant steiner og som det her ser ut, i skogen.
Håper du har det trivelig og har en flott tur.

Roger
S. N.
Takk for kommentarer - selv om jeg legger merke til at ingen av dere egentlig har kommentert bildet ;)
Har tatt en haug bilder av disse snodige skapningene (som trives godt i 25 plussgrader), men proevde her aa ikke tenke paa at de var fugler, men aa late som om de var helt vanlige folk. (Synes selv bildet ble morsomt. Selv om ingen andre synes det.)

God jul i nord,
mvh
Silje
Hans Jacob H.
Herr og fru pingvin på vandring over veien, -se du til høyre så skal jeg se til venstre!
Litt pompel og pilt assosiasjoner også, -pompel først! eller: -bedre med to pingviner enn med ingen pingviner.
Joda, morsomme er de, men den store grå grusflaten ble veeeeldig grå da, tok kanskje litt luven av bildet for meg. Men det er kanskje fordi jeg alltid har sett disse på is og snø (Roger har et poeng der)

En riktig god jul til deg, Silje!
Avsluttet .
Jeg likte dette bildet veldig godt jeg, pingviner er så søte. ^^
Ketil K.
Tipper på Sør-Afrika? Evt. Argentina? Har ikke fuglebok for hånden - men dette er en av de heller sydlige arter. Gratulerer ellers så mye med en skikkelig seier i Fotografi - flott bilde, og erfarer at mine FARTS-bilder ikke minst av fugler ble dømt over og ut. Kanskje var farten for stor og mine bilder for dårlige?
S. N.
Patagonia, Argentina, så det blir vel en nordlig art, egentlig, i forhold til sydpolen? ;) Tror forøvrig disse er magellanske, uten at jeg skal være skråsikker. Ser i ettertidens uendelig klare lys at bildet er blasst og mye grått - ble nok litt vel begeistret over å kunne bruke 24 mm-ern i en sånn situasjon.

Takk, det var overraskende (og morsomt) å vinne.

SN
Ketil K.
Ja nordlig til pingvin å være!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu