Rydder i arkivet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-12-01 17:37:21
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger944
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_166654} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ketil M.
kunne vel tenkt meg mere kontrast i dette?
Ole Magnus M.
Er enig i at det kunne vært litt mer kontrast.

Jeg syns dette bildet fungerer utmerket. Det er svært enkelt, rent og pent, og til tross for at utsnittet er svært så tett er det ikke noe problem å umiddelbart gjenkjenne hva slags dyr det er snakk om her.

Noe med belysninga er ikke helt optimalt, det er mye høylys i de i utgangspunktet svarte hårene, det slår meg at det kan være refleksjoner. Det er vanskelig å anslå årsaken til dette, kan være pga. direkte sollys?

MVH
Ole
Øyvind A.
På avstand kan en sebra virke svart og hvit. Men om en går tettere på, vil en se at det er en god del lyse hår og fargesjatteringer i det mørke, og at det lyse slett ikke ser hvitt ut.

Men jeg er enig i at toneforløpet ble i overkant daft og at bildet får mer slagkraft med øket kontrast. Jeg legger ut en ny versjon i kveld.

Mange takk for kommentarene.

Ø.
Åsmund I.
Stilig bilde dette. Enig i at kontrastene trenger en liten skjerpings, men ideen er god, og det er et enkelt og pent resultat du har fått. Et annerledes og pent dyrebilde dette.

Mvh Åsmund
Espen A. I.
Tja, dette ble vell litt i det blasse laget.. Blir lei av en kikk..

mvh Espen
Steinulf L.
Litt blasst nærbilde av sebrapels er ikke så veldig spennende. Ikke blant dine bedre dette her.
Torbjørn K.
Mønsteret og utsnittet er spennende, men her ville også jeg kjørt på med mye mer kontrast. Bildet tåler også noe mer oppskarping.

Torbjørn
Øyvind A.
Takk for gode tilbakemeldinger. Jeg er enig i at det slett ikke ser bra ut. Nok en gang har jeg gått i den samme fella, og bedrevet bildebehandling seint på kvelden med alt for trøtte øyne. Resultatet ser ok ut der og da, men ikke dagen etter. :o(

Jeg har lagt ut en ny versjon nå, med mer aggresiv etterbehandling. Hva synes dere?

Ø.

Torbjørn K.
Nei, v2 synes jeg ble litt for voldsom etter min smak. Prøv på nytt med en mellomting, gjerne med litt mindre radius på USM?

Torbjørn
Odd Tore S.
Vanskelig sak dette.
v1 har jeg sett på to forskjellige skjermer, v2 bare på en.
Jeg ser jo at det er sebraskinn, men det ligner på en måte mest på teppefliser av den gamle kort- og stihårete sorten som har blitt farget i sebramønster.
Det er sikkert ikke det du ønsket, og heller ikke det jeg forventet. Jeg lurer på om du rett og slett har kommet på få kort avstand her?
Du har jo lagt ut bra sebramotiver før, som var mer ''sebraalktige'', med større avstand, mer linjespill også ut over mønsteret i skinnet.
Odd Tore
Odd Tore S.
Vanskelig sak dette.
v1 har jeg sett på to forskjellige skjermer, v2 bare på en.
Jeg ser jo at det er sebraskinn, men det ligner på en måte mest på teppefliser av den gamle kort- og stihårete sorten som har blitt farget i sebramønster.
Det er sikkert ikke det du ønsket, og heller ikke det jeg forventet. Jeg lurer på om du rett og slett har kommet på få kort avstand her?
Du har jo lagt ut bra sebramotiver før, som var mer ''sebraaktige'', med større avstand, mer linjespill også ut over mønsteret i skinnet.
Odd Tore
Hans Jacob H.
Njaaaeiiii...
Vet ikke helt. Blir litt i enkleste laget dette. Her har du jo gjort så mye bedre før. Og da blir jo det standarden dette skal måles etter. ;-)
Øyvind A.
Takk for klare tilbakemeldinger.

Siden jeg er avskåret fra å fotografere for tiden, benytter jeg sjansen til å finsikte arkivet. For meg faller vel dette i kategorien ''kanskje-bilde''. Jeg synes fremdeles at det er noe ved det, samtidig som jeg er enig i at det mangler noe. Jeg vurderer å bruke det i en montasje sammen med noen av de andre sebrabildene mine. Jeg tror muligens det kan fungere slik, selv om det er for tynt til å stå alene.

''Teppefliser''? Hehe, Odd Tore. Du kan få sagt det.
Caroline M. S.
Stilig bilde! Jeg synes absolutt ikke det er for tynt til å stå alene. Tvert imot. Det ser ut som en sebra, men kanskje det ikke er likevel (vel - nå vet jeg jo, men om jeg ikke visste...). Den lille usikkerheten gjør bildet ekstra bra synes jeg. :-)

Synes v2 på ble bedre enn v1 bortsett fra at det er noe for mørkt i toppen.
Jonny E.
Hei hei

Eg synes ikke V2 blei bra, ser litt overbehandla ut,
bildet blir litt vel ''flatt'', antakelig pga lyset.....
kanskje ei etterbehandling av billedflata med lysffekta kunna
gjort seg om det da ikke kommer inn under manipulasjon.

Ha en god kveld

. JonnyE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu