båthus
canon s60, F 6,3, 6mm, s/h, 1/100s
redigert i ps
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger429
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_166346} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thomas M.

kjempespennende bilde!! men for guds skyld bytt navn. båthus blir for kjedelig for et bilde med så mye potensiale.

mvh thomas mørch
Avsluttet .

Hei!

et virkelig enkelt bilde, men veldig spennende. Fin og enkel komp. Flotte skyer. Skaper en mystisk stemning over det hele.

Jon M
Geir F.

Utroig flott og enig i at du må bytte navn på bildet. Det at vi ikke ser slutten på rekken gir meg nesten en følelse av et Franz Kafka-univers.
Ivar B.

kan bare slenge meg på resten av de over. Dramatisk og flott!
Birgit R.

Enig i at det er et spennende bilde, men uenig i at du burde skifte navn på det. Båthus er et helt nøytralt navn som sier hva det er tatt bilde av. Bildet appelerer helt klart til fantasien, og jeg synes det ville være å ødelegge bildet en smule om man gav det et navn som styrer tankene til betrakteren i en bestemt retning.

Birgit
Avsluttet .

Tøft:) Redigert repetisjonen av husene? Samme hva du har gjort så liker jeg resultatet! Hadde vært kult med en farget vesjon også. Bra lys/kontrast.
Ingrid Marie J.

tusen takk for kommentarer :) er ikke så flink med titler, tenker igrunnen ikke så mye over det, så det ble bare ''båthus''.... Og det er ikke en redigert repetisjonen av husene nei =P
Jan Frode A.

Dette syntes jeg ble veldig bra, med en spennende komposisjon og gode toner. Allikevel vil jeg 'pirke' bittelittegranne. Jeg tror en liten beskjæring inn fra venstrekanten til like forbi vinduet oppe i venstrehjørnet, vil gi et renere inntrykk i bildeflata. Blikket ledes innover rekka av disse båthusene, men allikevel blir det nevnte vindu et litt forstyrrende element (slik jeg ser det), som blikket vender tilbake til.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu