Bildet inngår i albumet Insekter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger907
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_166101} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
ingebjørg fyrileiv g.
En utbrent flue, kornete bakgrunn.
Tja. Ikke mislykket, men kanskje ikke helt vellykket heller.
Jeg synes at det ble litt tøft.
Tror jeg ville ha forandret litt på utsnittet.
Tror det ble litt for kvadratisk.
Flua er kanskje litt for midtplassert?

hilsen ingebjørg
Jan O Ø.
Hei. Innbiller meg at bakgrunnen er en del av en bil, eller? Synes ideen er god, ja resultatet også. Synes flua er fint plassert i bildet. Kanskje litt synd at spindeltråen er litt uskarp her og der, men skjønner at det er bortimot umulig å gjøre noe med. Litt synd med tråen i øverste høyre hjørnet. Lyset inn fra venstre er prikken over i`en.
Mvh Jan O.
Hans Jacob H.
Ganske rart å se et slikt bilde i s/hv, med det fungerer overraskende bra synes jeg. Fra å være et stemningsfullt og vakkert naturbilde, blir det med ett en konsentret høydramatisk fortelling om et offer og en en jeger som man aner vil dukke opp når som helst. De to spenningspunktene i bildet er helt klart flua (som dog ikke ser ut som sitter altfor godt fast) og det kraftige lyset rett utenfor bildekanten. Jeg tror nok at litt større avstand mellom disse to i bildeflaten hadde gjort det innholdsmessig enda et hakk sterkere, med det funker absolutt bra nå også, selv om det blir litt tomt på høyresiden.
Odd Tore S.
Spesiell sak, og interessant.
Jeg synes at dette gjør seg godt i s/h, spennende belysning av flua, som ser ut til å ha kvittet seg med et halvt ben i kampen for å komme løs.
To forhold skulle jeg gjerne sett annerledes:
- bedre skarphet i spindelvevet
- større avstand mellom lys og flue
Det siste er en innvending av typen ''jeg tror at jeg synes at'', og hvor det da enkelte ganger viser seg at effekten om den ble gjennomført ikke ble helt som den jeg så for meg.
Odd Tore
Heidi Anita R.
Et bilde med få komponenter. Jeg liker detaljene i flua, de store ensfargede feltene bak flua og spindelvevet og lyset som kommer inn fra siden. Synes utsnittet er veldig bra. Du har sikkert prøvd deg frem og funnet ut at dette fungerer best. De hvite prikkene må være vanndråper. Små utbrente partier betyr da ikke noe når man fester seg ved motivet og helheten - og helheten er flott i dette bildet!

:=)
Øyvind A.
Takk for gode kommentarer.

I den grad det lyse er utbrent, så er det resultat av helt bevisst etterbehandling for å få fram den ønskede kontrasten.

Angående utsnitt og elementenes plassering i flaten så er jeg enig i innvendingene. Jeg hadde selv et ønske om å få lyset og flua lenger fra hverandre, men klarte bare ikke å få det til.

Hehe Jan Olav, ikke bil denne gangen. Bakgrunnen er en vannflate og høylyset kommer fra sollys som reflekteres i vannet.

Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu