Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger639
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Jan O Ø.
Hei. Dette var spennende. Skulle ønske at bæret hadde vært plassert mere inn i bildet, men kan forstå at dette kanskje ikke er så lett. Ellers fine linjer i bakgrunnen.
Mvh Jan O.
ingebjørg fyrileiv g.
Et spennende foto med et fint lite blikkfang.
Kanskje litt mye lys på bæret?
Enig med Jan ang.plasseringen.
Fin bakgrunn.

hilsen ingebjørg
Odd Tore S.
Jeg slutter meg til kommentarene fra Jan og Ingebjørg, både + og -.
For egen regning vil jeg legge til at jeg hele tiden sitter med et inntrykk av at bæret vokser opp ned? Når jeg flipper vertikalt, ser jeg jo at bildet ikke er opp ned.
Odd Tore
Steinulf L.
Enkelt og elegant. Ville nok rendyrket det kvadratiske formatet ved å kutte litt i toppen.
Stein Oleiv B.
bra
Tone B.
En av de tingene som gjør dette bildet spesiellt i mine øyner er nettopp plasseringen av det røde bæret. Liker at det bare så vidt titter innom bildekanten akkurat nok til at det ikke blir for trangt på høyre side. Fine linjer i bakgrunnen som ellers er passe dus og i harmoniske fargetoner. Det jeg imidlertid er litt usikker på er det lyse feltet øverst, men tror jeg kommer til at det må være med. Likte dette jeg!

mvh Tone
Tone A.
Eit minimalistisk bilde med fin effekt. Det vesle røde bæret er ein flott kontrast til alle dei duse grå-og grøntonane i bakgrunnen. Dei diagonale linjene gir litt dybde og gjer at blikket går mot høgre og det fargerike bæret. Og dette vesle bæret med sin friske farge og si plassering gjer bildet spesielt og kreativt.
Eg er også litt i tvil om det lyse partiet øverst. Men det er eit lyst parti i midten av bildet også, som dermed blir gjenteke. Pluss for eit eit annleis bilde med flotte kontrastar!
:) Tone
Eyvind R.
Ganske enkelt og velkomponert bilde. Fin balanse mhp farger, mørke/lys og linjeføring. Bra.

MVH Eyvind
Chr. G.
Takk for kommentarer. Bæret kunne nok ha godt av litt mindre lys ja. Det er også ganske iøynefallende så plasseringen er viktig, og jeg synes heller ikke den er optimal. Opp ned er det imidlertid ikke men jeg er enig i at bæret med stilken kan se noe 'erigert' ut. Motivet er ikke arrangert.
Formatet er forholdsvis kvadratisk fysisk sett, 700x702, så det er vel strået som bidrar til å gi inntrykk av større høyde enn bredde. Enig i at kvadratisk format fungerer bra, og muligens kunne jeg kutte litt i toppen for å motvirke inntrykket av høyden.
Espen A. I.
Vakkert, enkelt og svært elegant! Dette liker jeg:)

Mvh Espen
Nils G.
Dette er spennende for mine øyne også. Du har en flott linjeføring i hele billedflaten med harmoniske og avdempede farger. Bæret skaper dimensjon og kontrast på en tiltalende måte.
Jeg forstyrres imidlertid litt av at stilken på bæret stuper rett inn i bildet uten at vi ser festepunktet.

Nils
Sondre S.
Spennende bilde!
Tror det meste er nevnt her, så jeg har ikke spesielt å tilføye. (-:
Flott plassering, farge og skarphet. Stilig!

SSS
Jonny E.
Hei hei

En plassering som det her liker eg pga at det irriterer akkurat passe og ikke bare blir et pent bilde, men eg kunna tenkt meg bæret et par cm lavare i bildet.

Eg liker ellers alle inngrediensan dine i dette bildet.

Kom gjerne med flere gode ''irritasjonsmoment'', bra.


Ha en god kveld

. JonnyE

Maia G.
Dette er et bilde jeg bare tenker ''JA!'' til. Det er mye fornuftig som er sagt om bildet allerede. Mesteparten er jeg enig i, og har kun min egen opplevese som tilføyelse: Det som gjør bildet til noe speisielt for meg er følelsen det gir meg: en dyp gysning langs ryggraden. Begynnende fantasier om smak, og en utforskende vilje til å la meg underholde av dette ene enkle bildet i lengre tid.

Hilsen Maia
Chr. G.
Takk for den!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu