Mot vest
Bildet inngår i albumet Jærstrender -
Utstyr
  • Canon EOS 350D EF-S 18-55
  • -
  • Brennvidde21mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeIso-100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165369} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Espen A. I.
Ojsann, dramatisk bilde med flotte toner. Liker spesiellt himmelen og formatet du har valgt. Tror alikevel jeg ville ha kuttet vekk båtene og fått et trangere snitt som hadde gjort bildet kompakt og bedre, etter min mening.

Mvh Espen
Øystein G.
enig mer espen andré istad. kutt vekk båtene så blir det et bedre bilde. skyformasjonene var det som fanget min interesse ved bildet. de ser ut som svære, grå bomullsdotter på himmelen. bra tatt!
Torbjørn K.
Dette synes jeg ble virkelig bra. Dramatisk vær som gjør seg bra i sort-hvitt. Fine kontraster, men jeg tror du også kunne tatt litt mer i her. Du har fått en fin balanse i komposisjonen med både båter og mennesker i hver sin bildekant. Utsnittet gjør seg bra i panoramaformat, men jeg tror du kunne kuttet et par cm i bunn. Fin skarphet!

Torbjørn
Jan Frode A.
Et svart/hvitt foto med skikkelig smell i syntes da jeg.
Motivet og stemningen kler godt sort/hvitt formatet.
Fin balanse i bildet med mennesker i venstresida, og båtene der ute på høyresida.
Fine valører i gråtonene. Format og flateinndelingen er bra.
Det som så absolutt løfter bildet, er himmelen og skyformasjonene. Understreker stemningen og været. Flott!

mvh Jan Frode
Tone A.
Flott stemning frå stranda med dramatisk himmel og bølger, som viser at det er ruskever. Dette har du antakeleg teke i haust ,pga at ungane er godt kledde. Ungane er også opptekene av dei grove bølgene, og dei er fine silhuettar mot dei skummande lyse bølgene . Flott komposisjon med ungane i venstresida og båtane i høgresida.
Fin forgrunn med sandstranda som har steinar spredd utover, sjøen , dei dramatiske skyene og båtane. Fine element, flott dybde og fine gråtonar.
Flott fanga motiv, Audhild! Eg berre lurar på om dette er Selestranda før elva som som deler den lange stranda som er Borestranda. Eg har vore der to gonger og har eit bilde derifrå.
:) Tone
Kurt S.
Tror du kunne kuttet litt i bunn og tatt med litt mere av den dramatiske og fine himmelen. Dette for å unngå midtstilling av horisonten.
Barnet helt til venstre tror jeg at jeg ville klonet bort. Kom litt nært bildekanten. Ser at det er tre barn til venstre og tre båter til høyre. Tror faktisk dette skaper FOR mye likevekt i bildet. To til venstre ville, etter min mening, vært bedre.
Ellers ble dette veldig flott. Som nevnt, en dramatisk og fin himmel. Små barn som skuer utover havet mot båtene der ute. Mon tro hva de tenker?-:)
At det var litt dønninger mot stranda satte en ekstra spiss på bildet.
Flott!!
Mvh Kurt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu