Bildet inngår i albumet Ansikter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-01 00:27:22
    Versjon #2
Utstyr
  • D70
  • Micro Nikkor 105
  • Blenderf/10
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger475
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165128} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Judit W.
God dag Christian!

Excellent portrait! Very good setting, perfect sharpness, beautiful working out! And the little girl looks a very good model. I like your photo very much ...

Judit :)
Ina V P.
Hei Christian!

Bra valører i lys og skygge, du har fått med mellomtonene, og blikket på jenta er herlig! Så ikke øreringene med en gang, men lager et særpreg over bildet, litt annerledes.
- Kontrast mellom det bustete håret og øreringene
Komposisjonsmessig synes jeg det passer å kutte litt av hodet, slik som du har gjort her! Og med luft til venstre, kjempefint.
Posituren er søt, med fingeren på haken, og blikket er nydelig.
Den fliken på jakka (over hånda) forstyrrer kanskje litt, at det blir litt rot, men det er bare bagatell... kanskje det trenger å være der.

Konklusjon; bra portrett! :)

Mvh Ina.

Anders Patrick K.
Portretter er ikke min sterkeste side, men dette slår meg som svært vellykket. Jeg ser jeg ikke er den eneste som bruker macro linsa til portrettfoto:)

mvh

apk
Pål Hilmar S.
Et tvers igjennom godt portrettfoto. Du har fanget en historie her og formidler den med dreven teknikk og respekt. Fine toninger og bra lys.
Johan K.
Dette var særdeles bra synes jeg.
Blikket på jenta gjør at jeg blir sittende å se på dette lenge, fundere, som det ser ut som hun gjør og.
Komposisjonen fungerer veldig bra. Passelig kuttet i overkant, og litt luft til venstre gjør seg bra.
Fint tonearbeid, og bra skarphet.

Pluss for fingeren på haka :)

Johan
Stine J.
Veldig bra portrett, herlig blikk på jenta og plasseringen av fingen understreker blikket hennes. Gode toner. Komposisjonen er bra!
:-)
mvh Stine
Chr. G.
Alles inspirerende tilbakemeldinger er mottatt med takk! Jeg har brukt en del tid på å komme fram til et toneforløp som både tilfredstiller meg og samtidig behandler personen med forsiktighet (og respekt som PHS nevner). Forhåpentlig vis er dette sammenfallende krav... Konverteringen fra farger ble gjort i Nikon Capture. Opptaket ble gjort i overskyet vær, jeg innbiller meg at kontrastene da blir svakere og en justering blir en mer 'delikat' jobb (muligens en feil antagelse).

IVP: Takk for utfyllende kommentar. Jeg lurte også litt på jakkeermet, og vurderte å kutte lenger ned faktisk, men lot det være. Lurer dog litt på fliken av kraven til venstre kan forstyrre litt men jeg lar det gå.
JK: Fint å lese at du stoppet opp en stund!
Ketil K.
Et konsentrert og oppmerksomt skråblikk. Fine toner. Fingerbevegelsen og jakkefliken passer inn og forsterker det lett bekymrede, iaktagende uttrykket synes jeg, selv om det ikke er etter boka. Bra utsnitt.
Erlend B.
Et vakkert portrett. Synes så absolutt løsningen din fungerer, men tror jeg ville valgt et strammere komp og litt mørkere toner. Kutte ned til pannen f.eks, men det er bare min mening...

Mvh. Erlend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu