Garda
Utstyr
  • Nikon d 70
  • Sigma
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger552
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164221} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Fred S.

Hei Janne: Vært på høstferie, eller er det et eldre bilde ? Har vært ved Gardasjøen en gang, vi kjørte til Jugoslavia et par sommere da ungene var små, og den ene gangen kjørte vi via Gardasjøen og over Brennerpasset på tilbaketuren. Stoppet to dager i Sirmione, velig pittoresk og fargerik by, og derfor tenker jeg automatisk mer farger enn hva du viser i dette bildet når jeg ser for meg Garda-området.
Derfor regner jeg med at du først og fremst har tenkt komposisjon i dette bildet; du har få elementer og ganske mye ''tomrom''. Er veldig i tvil om palmen er det rette elementet å bruke til å fylle opp såpass mye av de tomme flatene, men på sett og vis er den også et interessant innslag, så oppfatningen min spriker omtrent like mye som palmebladene. I alle fall balanseres bladene fint av båten, og fargene du har valgt er nøkterne og behagelige.

vh fred
Stine J.

Hei Janne,

Jeg liker komposisjonen her. Palmen er litt i mørkeste laget og jeg tror du kunne løftet litt på mellomtonene i curves for å få fram mer detaljer i den. Spennende bilde!

mvh Stine
Bjørn J.

Et vanskelig bilde å kommentere. Synes ikke dette bilde er all verden. Palmebladene dominerer for mye mens båten egentlig ikke forsterker komposisjonen. Jeg hadde økt kontrasten litt og økt frgemetningen i de blå partiene. Sender deg et forslag.
Inger-Lise S.

Enkel og grei komposisjon. Enig med Stine og Bjørn vedr. palmebladene.

Inger-Lise
Odd Tore S.

Jeg synes at palmen er ganske artig, jeg, bra plassert og et ganske rent geometrisk element. Hvis du prøver å scrolle litt raskt, vil du oppdage at den blir levende også.
Om båten må være med, er jeg ikke så sikker på. Palmen funker liksom ikke som ramme for den, palmen tar mesteparten av oppmerksomheten selv.
Det kan godt være grunn til å fikse litt på kontrast og metning her. Så mye som bildene her varierer fra skjerm til skjerm er jeg forsiktig med å mene mye om dette hvis bildet ikke opplagt er ute på ville veier.
Av en eller annen grunn henger blikket mitt seg fast i det blå området i øvre høyre hjørne. Siden ingen andre har bemerket noe lignende, regner jeg med at det er et lokalt problem.
Odd Tore
Lasse A.

HEI Janne :-)
For mine øyne er vel ikke dette ''DET'' perfekt bilde, men mer enn godt nok til å kunne drømme seg vekk fra regn og drittvær. Og i de fleste tillfeller synest jeg det er hele vittsen med å ta bilder.
Komposisjoner og andre fremmed ord er ikke nødvendig å bruke.
Lasse :-)
Steinulf L.

Palme,dis,myke varme farger og ferge. Antydning til fjell i bakgrunnen. Du sløser ikke med effekter og elementer her. Synes det fungerer bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu