Et bilde som har surret i toppetasjen min lenge nå. Er veldig ambivalent sjølv, så eg setter stor pris på alle tilbakemeldinger (på alle aspekt for den saks skyld)
Bildet inngår i albumet Musikkvenner & denslags - Min kvardag slik eg ser den...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-10 13:41:07
    Versjon #2
Utstyr
  • GG
  • Masse glass
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger785
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Dag J.
Herlig enkelt og mye musikalsk energi i dette. Jeg likte det godt jeg.
Øyvind A.
Jo, fint. Jeg liker ''nesten-symmetrien''. Det kunne gjerne vært litt mer struktur i vannflaten for min del, men du har vel en mening med det.
Ø.
Eirik H.
Du er inne på det, men ikkje heilt i mål etter mitt skjønn. Personen er bek svart, men skuggefelta i trea er mørkegrå. Dette ser ikkje heilt riktig ut. Eit alternativ er å gjere bakgrunnen mørkare, iallfall skuggepartia, eventuelt å gjere heile bakgrunnen mykje lysare. Eg veit ikkje om eg forklarar meg bra her, men det er noko i den retninga eg tenker. Biletet er iallfall interessant og lovande.
Trond H.
Takker for tilbakemelding

ØA: 15 sek lukkertid har viska ut vatnet, ville ha det litt surrealistisk...

Interessant poeng du nevner EH, er kanskje litt redd for at bildet skal tippe over dersom eg gjer skuggene enda mørkare, i og med at det er såpass symmetrisk som det er.
Kan også være med på tanken om å lysne opp, men føler det vert litt tamt også. Reint underbevisst (oppdaga ikkje det før etter bildet var ferdig) har eg nok sett på skogen med et auditivt syn, eg har sett for meg mørke og lyse klanger. Derfor blei det nesten litt viktig å ha en viss forskjell i tonene (bokstavelig talt). At det virker uvirkelig kan eg heller leve med...

På annan side, eg kan og bør kanskje sjå på dette som ein skisse?

MVH TH

Thomas R.
Deilig bilde. Fin stemning og gode gråtoner, synes skogen godt kan være slik den er. Ville kanskje plassert horisonten litt lenger ned, eller opp på dirigenten.
Marion N.
Eg synes dette er ein flott idé. Men det når likevel ikkje heilt til topps..... Det er vanskeleg å peike på kva det er som gjer at eg syns bildet framleis har forbedringspotensial. Men eg kan vere einig med Thomas i at horisonten kan plasserast annleis. Eg syns og personen kjem for tett på den mørke skogen til venstre. Ei løysing er lysare bakgrunn. Ei anna å endre perspektivet, men då vert ikkje lenger motivet midtstilt. Eg håpar du jobbar vidare med bildet:-)

Mvh Marion
Johan K.
Ideen er veldig god. Og jeg liker bildet.
Men jeg føler at ''noe'' skurrer. Tror det må være de trærne på venstre side som gir meg den følelsen :) Ser for meg at de skulle vært litt tåkebelagte som skogen der bake.

Effekten av lang lukker fungerer utmerket for meg

Uansett en ide som er verdt å jobbe videre med

Johan
Avsluttet .
Tøft.
Det er nok ikke lett å dirigere naturens musikk. Ble det fint?

Stian Håpnes
Odd Tore S.
Dirigenten som dirigerer Sognsvann(?) og omliggende åser. Eller gjør han seg klar til det endelige stup etter en periode full av konflikter?
Går for første versjon her.
Jeg synes at dette er en god og interessant idé, og har sett på bildet flere ganger etter at du la det ut for å gjøre meg opp meninger og få tid til å skrive de ned:
Jeg er ikke fortrolig med dirigentens plassering i landskapet. Han kommer for nær den mørke vestsiden her. I tillegg skulle jeg gjerne sett litt mer dybdevirkning av flytebrygga.
I og med at du ikke godt kan taue flytebrygga rundt etter eget forgodtbefinnende, blir dette en nokså uløselig problemstilling, om du ikke finner en dag med mer tåke eller tyr til PS. Midtstillingen må beholdes.
Mørk person med lange hvite mansjetter gjør seg bra i denne settingen, synes også litt uskarphet kler dette motivet som kanskje kan illustrere en eller annen drøm.
Odd Tore
Erlend M.
Liker som sagt bildet. I utgangspunktet foretrakk jeg en mørk og ''dyster'' versjon :P Men når jeg ser v2 er det helt klart en forbedring fra v1, her blir bildet langt mer balansert og mannen kommer klarere frem og får litt mer schwung over seg, i mangel på bedre ordleggelse.
Marius F.
Versjon #1 er alldeles nydelig som den er og trenger i mine øyne ingen korrigering. Stram og velfungerende komposisjon. Bra med den mørkere venstresiden, den bryter litt med det ellers strenge mønsteret. Majestetisk!

Mvh MF
Thorfinn B.
Musikalske toner over denne. Harmonisk rohet over bildet Synes du har dratt vel hardt i shadows-spakene på v2.
Odd Tore S.
Når jeg tukler med egne bilder får jeg ofte en sterk følelse av at jeg vet hva som skal til for å forbedre dem. Ofte viser det seg at jeg tar feil, og at problemet ligger dypere enn jeg trodde. Det gjelder gjerne andre kommentatorer også.
Jeg synes ikke at det hjalp med å lysne venstre side. Som jeg antydet, tror jeg at åsen til venstre forblir for nær dirigenten, også om den blir lysere.
Odd Tore
Nina S.
Flott komposisjon, men som flere har vært inne på , ikke helt til topps, synes først og fremst at ubalansen mellom høyre og venstre side blir for stor, og ville hatt mer synlig (sogns?)vann.
Ellers herlig bilde og flott ide.
Mvh Nina
Avsluttet .
Hei!

Veldig flott bilde må jeg si, pent komponert og et godt motiv. Passet godt i s/h.

Mvh Jon Martin:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu