Der havet møter land.
Frå Grotle i Bremanger
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-07 10:20:49
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Sigma 18-50mm F2.8 EX DC
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger499
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162884} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torgeir S.
Hei Marion, dette fremstår for meg som et absolutt vellykket resultat. Et godt gjennomtenkt utsnitt med svært god dybde og hvor øynene ledes fra den detaljerte og flotte forgrunnen og inn i motivet mot naustet i toppen. Jeg likte også godt den tette beskjæringen i toppen på dette bildet, og det fungerte veldig bra i s/h, bra!

Med vennlig hilsen

Torgeir Sørensen
Randulf V.
Dette syns jeg var riktig bra, og det fungerer veldig fint i svharthvitt. Utstnittet og plasseringen av horisonten høyt i bildet funker fint. Litt småpirk: Kunne klart meg uten den uskarpe steinen i nederste høyre hjørne.

mvh,
Randulf Valle
John H.
Dette var bra. På en måte diagonalkomposisjon med nogo attåt. Den uskarpe steinen nede til høyre kan enkelt klones skarp i PS eller PF.

http://www.snapfiles.com/get/photofiltre.html
Odd Tore S.
OK komposisjon med antydning av diagonal, gjør seg bra i s/h, huset er fint plassert og ser passe medtatt ut.
For meg virker forgrunnen noe urolig med en mengde hvite prikker og andre små elementer, både i fjellet og i isen, som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Det er litt synd, fordi forgrunnen ellers står godt til resten. Aner ikke hva som kunne gjøres her, eller om det bare er en forskrudd oppfatning fra min side.
Odd Tore
Kyrre S. F.
Synes dette var spennende men at du kunne laget fjellet i nedre høyre hjørne litt mørkere. Det tar litt for mye oppmerksomhet slik det er nå. Himmelen blir også litt for flat for meg. Kunne med enkelthet gjøres litt mer dramatisk.
Kamran K.
det meste er nevnt, bra bilde dette her

MVH K.K
Hans-Petter L.
Jeg synes dette er et fint bilde, og at mye av styrken - i tillegg til bruken av s/hv og komposisjon - ligger i den ''urolige'' roen, ref OTS' kommentar.

mvh
hpl
Eirik H.
Dette motivet ser kjend ut.

Komposisjonen du har vald her er krevjande for sjåaren. Det er mange element å halde styr på, samt at det er mange lag i biletet. 3:2 formatet er krevjande å jobbe med, og etter mitt skjønn ikkje spesielt eigna til landskap. Det kan være ein fordel å tenke seg meir eller mindre avlange utsnitt, td. tilsvarande formatet 4:5, 16:9 eller panorama.

Teknisk ok, men du har inkludert for mykje forgrunn slik at delar av denne er uskarp (nede til høgre). Vidare er delar av himmelen utbrend.
Marion N.
Takkar for kommentarar! Ser at mange har bemerka det uskarpe berget. Odd Tore: Is finnast det ikkje i bilete..... Prikkane er nok eit resultat av USM (dei største er sneglehus:-).

Eg har prøvd meg på eit nytt utsnitt. Eg fekk det ikkje til å fungere i panorama, men velger å leggje ut eit nesten kvadratisk utsnitt. Her får eg med elementa eg meinar er viktige i bilete, steinen nede til venstre i framgrunnen og naustet. Det uskarpe berget er ikkje lenger med, eg har og fjerna mesteparten av den utbrente himmelen.

Mvh Marion
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu