Sammen i gode og onde dager
Har lett litt etter tittel på dette bildet, og synes at dette kanskje var en passende tittel.
Bildet inngår i albumet Fjell - Bilder fra fjellet.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162211} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Trygve S. A.

Jeg beklager, men jeg må bare si det jeg føler her. Synes ikke dette er mer enn en knipset ås med et par busker og noen steiner. Bildet ga meg ingen ting, heller ikke en fargeopplevelse - selv om det er høstfarger.
Men stå på og ta bilder du - vi har alle tatt bilder som dette. Veien videre kan sikkert bringe deg naturmessige blinkskudd.
Eli B.

Hei Trygve, vanligvis pleier jeg ikke å svare tilbake på kommentarer, men jeg skjønner ikke helt hva du mener med ''vi har alle tatt bilder som dette'', det er greit nok at bildet ikke gir deg noe, men det gir faktisk meg noe. Jeg synes faktisk dette bildet er fint, og det gir meg et godt minne og en god naturopplevelse. Det spørs på øyet som ser, og et bilde kan godt bli positivt mottatt av en person, mens en annen person vil vrake det. Så bare stå på du med seriøs kritikk, men useriøs kritikk kan du la være.
mvh Eli
Trygve S. A.

Jeg er bare ærlig og sier hva jeg føler når jeg ser bildet. Og det er seriøst, mener jeg. For det er jo andres opplevelser av våre bilder vi må lytte til. Vi som tar bilene har også inntrykket fra motivet med oss i hodet, og derfor ser vi mer enn bare bildeutsnittet. Vi var der, vi kjente luktene av høst, så vidt omkring. Men vi må forholde oss til andres inntrykk her på Foto.no.
Ellers er de jo bare bilder for vår egen del. Det siste er greit nok, men da passe de best i våre album.
Hensikten med å legge ut bilder her, er det jo for å få innspill av andre. Så derfor må vi bare godta kritikken fra folk, som deres opplevelse - enten vi liker hva de mener eller ikke.
Både jeg og alle andre har tatt middelmådige bilder. Vi må bare erkjenne at slik er det. Og vi må regne med at andre mener noe om det.
Jeg synes det har lite hensikt at vi som fotografter flagger vår subjektive mening her, og argumenterer mot hva andre synes.

Jan O Ø.

Hei. Ikke så alt for spennende i utgangspunktet. Hvis man tar tittelen med i betraktning synes jeg dette blir mye bedre. Litt hardt lys, men dette gjør ikke så mye.
Mvh Jan O.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu