Bildet inngår i albumet Moods - Nice moods, dark moods - or just moods, - as simple as that.
Utstyr
  • Greit Nok med megapiksler
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger701
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162202} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Carsten A.
Denne var det liv i - bra!

MVH CA
Lars-Anders M.
Ja Carsten har rett. Liker denne langtidseksponering.
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var bra! God dynamikk.
Spennende bilde.

ingebjørg.
Erlend M.
Det skal mer og mer til for at jeg skal like sånne bilder. Men dette funker for meg likevel!
Stine J.
Har studert dette lenge. Jeg liker høyre del av bildet med de 2 personene som er på vei ut av bildet. Venstre del syns jeg ble for rotete. Lang lukkertid kan gi spennende resultater, men noen ganger blir det for mye rot. Sorry. :-)

mvh Stine
Øyvind A.
Jeg synes det er vel mye bevegelse i venstre del av bildet. Ellers friskt og fint.
Ø.
André M.
Jeg takker for svært nyttige tilbakemeldinger knyttet til spørsmål jeg selv hadde: Funker rotet som en beskrivelse av noe kaotisk, eller er det bare rot?. Er det elementer i bildet som ''bærer'' nok til at rotet blir akseptabelt, endog tilfører bildet noe?. Og jeg har fått ulike svar: Bra.

Ettersom dette er en abstraksjon av mitt indre bilde av en reise jeg nettopp har avsluttet, vil jeg sette stor pris på flere kommentarer knyttet til det innholdsmessige i bildet: Hva ser du? Hva skjer'a?. Jeg vet at dette krever rolig betraktning i opptil flere sekunder. Men det er jo søndag :-)
Hans Jacob H.
Det aner meg at det er en slags parkering av sykler her, for så og bevege seg til fots til et eller annet (arrangement). Bevegelsen er i å for seg spennende visuelt sett, og jeg har sittet en stund og betraktet det. Men siden jeg ikke kan forstå det som et motiv spesielt preget av bevegelse i utgangspuktet, blir hele effekten litt påtatt og oppkonstruert her. Mange elementer og forholde seg til også, gjør det heller ikke lettere.
Jeg har prøvd å kutte bort sykelistene til venstre, og det fungerer bedre i mine øyne. Blir lettere å se en historie ut av det liksom.
Et godt forsøk, men ikke i mål i mine øyne :)
Ketil K.
Får en følelse av at verden roterer når jeg ser dette. Liker gjentagelsene av hattene og en opplevelse av eventyr med nesten nonfigurative skikkelser og vesener.
Thorfinn B.
her er det liv ja. Hattene som gjentas er meget bra. Kanskje litt vel mye grøt, men alt i alt bra!!
Dag J.
Mye flott her, selv om jeg savner et fokuspunkt - et ansikt eller profil som trer ut mer enn resten og skaper et hovedmotiv. Teknisk er det veldig flott bruk av lang eksponering.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu