Hannbjørn
Den største bjørnen jeg har møtt så langt i Alaska. Hadde et stygt arr på ryggen, antakelig etter kamp med andre bjørner.
Utstyr
  • Cannon EOS 1D Mark II
  • 300 f2.8 IS
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeISO 100 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger590
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161970} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Hans Henrik F.

Bjørnebildene dine er helt fantastiske. Dette er ikke noe unntak. Liker godt at du har fått med trestammen i bildet, som gir et godt inntrykk av hvor stor denne ruggen faktisk er. Ser ikke pent ut, det arret på ryggen. Spørsmålet er vel om ikke den som påførte denne karen noe slikt selv måtte bøte med livet ...
Thomas A.

Utrolig fint. Herlige farger.. Den stokken forstyrrer litt.. men men

mvh
Thomas Andersen
http://www.thomasfoto.com
Avsluttet .

en skabbete bamse brakar.. hmm, jaaa. jeg syns den blå bakgrunnsfargen gjorde seg godt her. likte også at den stammen lå foran i bildet. fine farger. kunne tenkt meg øyekontakt med bjønnen, men alt i alt var dette et flott motiv og et brea utsnitt=)
Camilla S.

Heisann

Helt imponerende disse bjørne bildene dine!
Du er fantastisk flink med utsnittene, og ikke minst fargene. Dybden sitter på sin plass, og skarpheten er max.
Noe uklar forgrunn, men det sjenerer ikke meg når du har hovedmotivet så bra som dette.

-Camilla
Odd E. k.

Et veldig flott bilde, fin skarphet og utsnitt. Bjørnen er godt oppegående og er fast i blikket, noe du har fått frem veldig bra her. Et majestetisk bilde, flott!!!
Jan O Ø.

Hei. Kanskje det er sjefen sjøl du har festet til bildebrikken her. Litt irriterende mye gress i forgrunnen men ellers et veldig fint bilde. Må ha vært litt av en opplevelse.
Mvh Jan O.
frode e.

Herlig bjørnebilde med duse fine farger. sølv fra meg, stokken trekker ned.
Stine J.

Hei

Flott bjørnebilde. Den ser både gammel og klok ut denne. Fint komponert, selv om den stokken var litt vel dominerende. Fargene og lyset ser veldig bra ut. :-)

mvh Stine
Stig B.

Alaskaturen din ser ut til å ha gitt mange fine opplevelser.

Fin komposisjon her, bra med stokken som gir litt referanse mht størrelse. Tror imidlertid jeg ville beskjært til rett under stokken, den uskarpe forgrunnen gir ikke ekstraverdi til bildet synes jeg.

Bra bruk av dybdeskarphet, bortsett fra forgrunnen.

Mvh Stig
Bent O.

Hei alle sammen og takk for kommentarer. Ser det er litt uenighet vedrørende stokken i forgrunnen, men selv mener jeg den passer inn. Kan være litt enig med Stig om at gresset i forgrunnen kunne ha vært kuttet litt, men ville som sagt ikke fjernet stokken. Bjørnen er det største jeg noen gang har vært borti, og ved kun å ha 15 meter i mellom oss ble situasjonen noe spesiell. Da jeg så arret på ryggen tenkte jeg at dette kunne være en liten bråkmaker, men den tuslet heldigvis stille og rolig videre. Bjørnen hadde hele tiden et øye på meg, og følte vel den hadde full kontroll. Noe som også var helt riktig tenkt. :-)

Mvh Bent
Kristian H.

dette var veldig fint! fine farger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu