Fortøyd trebåt. Bildet er tatt tidlig om morgenen, med blitz for å få frem det flotte tauet og båten.
Bildet inngår i albumet Natur - Landskap og div. utebilder
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-28 14:39:47
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D EF-S 18-55
  • -
  • Brennvidde18mmmm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeIso-400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger365
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161845} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Gjermund B.

Jeg syns venstre del av bildet er utrolig fint, baksiden av båten forsvinner derimot litt i et litt gromsete skyggeparti. Vet ikke om jeg kanskje ville hatt litt mer luft over båten også.
Steinulf L.

Den venstre delen av båten,8baugen/babord) er meget bra: Ikke så med bakgrunnen. Foreslår en beskjæring inn fra høyre til motorkassen og litt i toppen.
Frode H.

Enig med Steinulf på beskjæringen en jeg må og legge til at jeg synes det er en dejlig stillhet og ro over dette.

fh
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette fallt eg pladask for!!

Stillferdig og vakkert, teknisk meget bra, ville overhodet ikke beskåret en millimeter i dette bildet, fine behagelige farger og bra skarphet.

Topp Audhild!

Inger Anne
Avsluttet .

Hei Audhild

Her har du ønsket å formidle tauverket og båten og det synes jeg du har lykkes godt med.

Bakparten blir jo litt mørk grunnet bruk av blitz, men det synes jeg er greit.

Vet ikke helt om jeg muligens hadde løst denne oppgaven litt anderledes, nemlig og endret standpunkt slik at fortøyningen som går til land til høyre der hadde blitt med i bildet.!?

mvh arild
Tone A.

Eit vakkert stemningsbilde som oser av ro tidleg ein morgon. Fine linjer og former både på det opplyste tauet og båten. Desse er fine kontraster til den speilblanke sjøen med speglinger. Skarpe detaljar framme på båten og tauet, litt meir uskarpt i det mørke bakerste partiet av båten. Fin komposisjon, fine fargar og bildet gjer seg flott slik det er utan kutting. Gratulera med eit vakkert stemningsbilde!
:) Tone
Knut L.

Et fint skarpt bilde med flotte ''schwunger'' i tauet, nydelige farger, toneforløp og kontraster i båt og vann og ikke minst - stemning til tusen.

Den litt rotete og mørklagte høyresiden er nevnt, og jeg tror en alternativ versjon beskåret som Steinulf antyder, er verdet et forsøk, men da må du også kutte en del fra venstre - ca et par cm - av komposisjonsmessige forhold. Jeg foreslår i den sammenheng et kvadratisk format.

mvh
Knut
Tommy Dybdal N.

God komposition - flot foto!

Det er dog en skam at du har brugt blitz, da tovet bliver alt for synligt i billedfladen i forhold til resten af motivet. Man lægger næsten ikke mærke til den fine båd.

MVH Tommy
Torbjørn K.

Dette ble meget vellykket og severdig! Liker roen og stemninga du har fanget i dette bildet. Svært bra lys og fargetoner og bra skarphet. Komposisjonen er også helt etter min smak, med tauverk som skaper ekstra interesse. Skal jeg pirke, så kunne jeg tenke meg noe mer luft til høyre, samt at det ikke hadde vært en annen båt i bakgrunnen. Sikkert lite du kunne gjøre med dette, så da tror jeg du har gjort det beste ut av dette motivet.

Torbjørn
Audhild E.

Tusen takk til alle for hyggelige kommentarer!
Takk for gode tips ang. utsnitt, men jeg beholder det som det er, fordi dette er et utsnitt, og noe mere kutt vil gå utover kvaliteten..
Legger bare ut en sv/hv versjon som jeg synes ble stilig!

Inger Anne; Tusen takk for anbefallingen!!

Mvh-Audhild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu