Meg og min søster ;)
Kanskje ikke et bilde å rope hurra for, men synes det fikk en spennende effekt.
Jeg roper imidlertid hurra for at jeg endelig forstår litt mer av layer-paletten. Tusen takk til Christian Hylland for det!!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-26 03:17:22
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5. 6G
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKlipp og lim, klipp og lim.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger561
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161638} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Aase Marit W.

Heisan Kristel,

Utrolig stilig!!! Og tøft og morsomt!!! Jeg trodde først det var ei lampe eller noe slikt, hadde du ikke fortalt hva det var, hadde jeg nok ikke sett det...

Nå er jeg jammen ny ift. photoshop, men jeg ble virkelig imponert!!! Det hadde vært veldig gøy å høre hvordan du virkelig gjorde det, hvis du vil... :)


Mvh,
AaseM. :)
Ole Mahtte E.

fikk frysninger.. tenkte tilbake på sommerkvelder i lavvu..
Ole Mahtte E.

fikk frysninger.. tenkte tilbake på sommerkvelder i lavvu..
Avsluttet .

Stilig. Virkelig orginalt og fantasifullt! :)
Kristel S.

Hei sann, kjekt med tilbakemeldingen! Stilig å høre hvilke assosiasjoner som kan fås :)

Aase, jeg deler gladelig, det er det jeg synes er så kjekt her inne - alt vi kan lære og idèene vi kan få :)
Det var langt i fra et avansert opplegg, jeg har enkelt og greit kopiert den biten jeg ville bruke av et bilde, laget en bakrunn, hvor jeg har limt inn tolv stykker av denne biten (altså tolv - eller ble det tretten? layers). Så var det bare å snu og vri, og å få det til å passe. Å få det til å passe var egentlig hele arbeidet, og jeg måtte gjøre prosessen et par ganger før det stemte (størrelsen og vinklene på biten). Etterpå satte jeg fargen i midten og rundt.
Jeg legger inn det originale bildet så du kan få et bedre inntrykk. Og bare spør hvis det er dårlig forklart!
Fred S.

Avansert hulemaleri, egyptisk veggmaleri, moderne etnisk kunsthåndverk; bildet minner meg om mye; det er veldig kreativt påkommet, og jeg må si jeg er imponert over måten du bruker layers på. ( selv har jeg ikke snøring på layers...)
Ellers tok det litt tid før jeg fant ut av selve motivet, men så kjente jeg selvsagt igjen modellbeina dine. Det er du som står til høyre, ikke sant, nei, forresten...
Uansett, hadde jeg hatt noe slikt å kikke på, og gjerne med litt nordlys i selve åpningen, skulle jeg gjerne ha tilbrakt natte i den lavvoen Ole M. snakker om.

vh fred
Steinulf L.

Dette synes jeg var en vellaget manipulasjon som pirrer fantasien. Bra jobbet.
Bente K.

Jeg må si du har hatt en bratt læringskurve i layer siden det bildet du ba om hjelp i. Dette synes jeg er imponerende arbeid med det utganspunktet du hadde. Stilig og kunstnerisk ble det også. Bra!
mvh Bente
Kristel S.

Tusen takk igjen for kommentarer, og det er veldig kjekt å høre at det synes at jeg har lært noe om redigering. Men jeg har en liten følelse av at dere tror framgangsmåten er mye mer avansert enn det egentlig er...? Jeg vet ikke, men det er uansett kjempe kjekt å høre at dere likte ideen og resultatet! Det er det som teller :)
Christian H.

Fikk de samme assosiasjonene som Fred her, spesielt det egyptiske. Fint å høre at du har kommet deg over en liten kneik i PS og at du klarer å lage en manipulasjon som fungerer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu