depresjon
Jeg, kameraet og en kamerat gikk rundt og slang i trondheims bakgård, da vi kom over denne deprimerte karen.
helt greit. kunne nok vært flere elementer som tok fatt i temaet omkring depresjon
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Inger-Lise S.

Ja,her var det henging med hodet..Og fine fargenyanser.
Men tittelen ''Depresjon'' lover egentlig noe mer enn en hengende lampe. Tittelen gir et stort potensiale som jeg ikke syns er utnyttet her. Men som humor er det greit.

Inger-Lise
Kristian K.

hvis du leser teksten jeg har skrevet en gang til, ser du forhåpentligvis sarkasmen i tittelen Depreasjon. hvis ikke kan jeg informere deg, og alle andre, om at her er det sarkasme.

Å kommentere tittel på et bilde synes jeg også blir temmelig søkt, da dette som oftest er gjort i en fei og egentlig ikke har noe med BILDEkritikk å gjøre. Okei om det hadde vært noe psykedelisk artzi fartzy funk shit, men dette er et bilde på amatørdelen av foto.no sitt bildeforum.
Daniel B.

Er enig i at kommentarer på bildets tittel er søkt, det viser som oftest at betrakteren ikke har vært i stand til å oppfatte hva som var hensikten, evt. mangel på hensikt med tittelen. Å kommentere en tittel, og ikke bildet, er det samme som å si at ''hei, har egentlig ingenting fornuftig å si, men jeg sier det allikevel''

Over til bildekritikk:
Gropen i nedre venstre hjørne sier mye. Har noen sittet her? Hvor er vedkommende nå? Sammen med en dyster grønntone og en kledelig uskarphet er dette med på å bygge oppunder tomheten i bildet. prikken over i'en, om enn noe for tydelig, er lampen som henger med hodet, og viktigst av alt, den lyser ikke. For meg er det mangelen på lys og varme som ''gjør'' hele bildet. Flott tekstur i murveggen også. Synes det er mange nok elementer, som til sammen skaper en fungerende helhet.

Mvh, Bergo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu