Autumn Colours
Slenger inn et bilde fra dagens fotografering. Kaldt i morges og derfor lett å lage en vri på ''Høst'' temaet
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Rayxar 65 mm f/0.75
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1329
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Hans-Gunnar H.
Rått fargeinferno du har fanget her Bjørn!
Et vanskelig bilde og sette ord på....og det er vel og bra, så får man heller bruke tiden til og titte på resultatet!
Hva du prøver på her må jeg ærlig innrømme at jeg ikke har helt taket på enda....men trekant formasjonene får meg til og undre....
MVH Hans-Gunnar Heitmann
Birna R.
Et nedfalt blad i en halvfrossen dam, tidlig morgensol på skrå, 2 kg glass foran kameraet, og morgenavisene fikk vente etpar minutter.
Rune Edvin H.
Mmmmjo, det slår umiddelbart..
Hva skal man si. Liker og liker ikke på en gang. Da har du i alle fall oppnådd noe og jeg kan ikke si at jeg intet finner.
Rune
Tore M.
Vet ikke om jeg liker eller misliker dette bildet. Vanskelig å sette fingern på et element jeg ikke liker, men det er noe.. Uansett, som de andre her også sier; et tankevekkende bilde.
Lars-Anders M.
Hvor kommer høsten in her. Trodde det var ett overeksponert strykjern. Slike bilde en Svensk fotoprofessor tog for noen år siden.( Hun er finlandssvensk jeg husker ikke navnet)
Fotograferte nakne kvinner som fløt omkring i ett kjern.
Lars-Anders M.
Tuja Lindstrøm tror jeg det var. Hun fotograferte strykejern. Ok.
Tor-Erik E.
Spennende, et meget innholdsrikt bilde som for et utrent øye ikke er helt enkelt å tolke. Men akkurat det har vi vel blitt vant til gjennom dine bilder. Det første jeg prøvde på var å lokalisere punkter i bildet hvor jeg var i stand til å hente ut informasjon om hva dette dreier seg om. Jeg la merke til bladet oppe til venstre og begynte å spekulere. Jeg kom ikke lenger i min tolkning, men blir fasinert over fremgangsmetoder og sluttresultat. Her beskriver du (kort fortalt) selv hva du har gjort, og da blir det straks lettere å finne referansepunkter i bildet. Vet ikke om det stemmer, men mener jeg kan se vannbobler i isen. Uansett, et svært delikat sluttresultat som jeg gjerne skulle vite hele ''historien'' bak...

Tor-Erik
Avsluttet .
Jeg må nok si det at dette er bare tull, hadde det ikke vært for at det er en respektert herremann innen foto som legger ut slikt, så tenker jeg nok at kommentarene hadde uteblitt, og om det hadde kommet en kommentar så hadde det blitt bedømt nord og ned.

Nei ærlig talt, dette er ikke konstruktivt i det hele tatt og her har du jammen fulgt flommen av unødvendige bilder som blir lagt inn på foto.no

Beklager Bjørn, men dette blir for simpelt og eneste plassen dette bilde passer er i papirkurven.

Jeg tror nok som den erfarne fotograf du er at du tåler mine synspunkter rundt dette bilde.

mvh arild
Birna R.
Ikke det minste problem med såvel tåle som å forstå reaksjonen. Naturfotografi har da tradisjoner og de opptrådde veiene beveger man seg ikke ustraffet utenom.

I søppelkurven går derimot ikke dette bildet , eller resten av bildene fra samme seanse. De passer utmerket til mine behov.
Tom E. F.
Hei, Bjørn!
Lenge siden jeg har sett på bildene dine og kommentert. Livsfasen med ny jobb og div. krever sitt. Har nok puttet på noen piksler her på dotten, men dårlig samvittighet for hver kommentar jeg har fått. (Oppdragelsen tilsier at man må takke!)
Liker det jeg ser her. Et skikkelig fotografi!
Vinkler og lysinnfall gjennom linsa er jo kunsten - din beherskelse av begge deler imponerer fortsatt!
mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu