Hengt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger385
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_16036} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Bjørn H.

UFF!!!
Litt for mørkt,men en får tydelig med seg hva som skjer eller har skjedd!!
Flott bilde i det store og hele!!!

Hvis Jacobsen hadde tatt dette bilde,hadde sekken ikke vært der og blodet renne!!!
Dette er ment som en komplimang til deg Aleks!!! Bra!!

Likte dette!!! Bra Jenny!!!

Bjørn

Vemund L.

Fint og dramatisk bilde, strøken lys-setting og eksponerings-balanse. Meget bra, og fint koma, syntes jeg.

Vemund
Haiman A.

Dette er meget bra Jenny. At bildet er så mørkt som det er, er bare bra. Jeg blir sittende her og tenker på hva som virkelig skjer der jeg ikke kan se. Det er veldig bra.
Jeg kommer til å huske det bildet her, nettopp fordi jeg har måttet tenke på det så mye.
Dette er absolutt Superb!

::Haiman::
Avsluttet .

Grøss...ja det er min følelse på et bra bildet.
Torbjørn V.

Jeg syns det blir for mørkt. Jeg liker ikke at den hengte smelter inn i veggen. Superb er ikke akkurat min tanke, men det er ok.
Rhae M.

Dette var veldig dramatisk...
Heldigvis så strider bildet mot en og annen naturlov, og således ser jeg at det bare er oppstilt. Men ideen...den er veldig bra. Og det fototekniske er det helle ikke noe å si på.
Liker litt mørke, morbide bilder, selv om dette nok er tatt hakket lenger enn jeg har gjort til nå..
Knut S
Ishi K.

'Dødsbra''. mvh K.
Carsten A.

Her gror store deler av bildet igjen. Skal jeg få tak i hva det inneholder, må bildet enten inn i PS (og der bearbeides med kurveverktøyet). Alternativet er å lese tittel for å få tak i hva det dreier seg om. Ikke i noen av tilfellene er dette å vurdere bildet som vist her, og da må det nok desverre bli ikke godkjent fra meg.
MVH CA
Eli L.

Jeg har ingen problemer med å forstå bildets historie. Mørket kler bildet. Det eneste jeg reagerer på er tauet. Det skulle ha vært mye tykkere! Dette tauet blir litt for pinglete til denne handlingen. Men et kjempebra bilde og ide!
Rune Edvin H.

Kunne vært et spennende bilde. Savner litt mer lys på selve tauet og oppover skulderne, ettersom jeg knapt kan skimte det på denne skjermen. Hadde jeg sett det hjemme på laptopen, hadde jeg antakelig vis syntes det var for lyst. Synd det ikke går an å vise skikkelige barytt-kopier på nett.
Rune
Carsten A.

REH: Helt riktig at det er vanskelig å vise skikkelige barytt-kopier på skjerm. Det er i det hele tatt vanskelig å vise sv/hv på skjerm på en god måte (uavhengig av digitaliseringsmetode). Skikkelige barytt-kopier (utstillingskvalitet) er det dessuten uhyre vanskelig å scanne, en må ha en virkelig god scanner samt vite å behandle den på beste måte. Direkte scanning av negativet i en filmscanner er mye enklere og gir vesentlig lettere et godt produkt på skjerm.
MVH CA
Jenny N.

Originalen er ganske mye lysere enn her. Jeg har gjort det mørkere med vilje! Det ser forøvrig litt for mørkt ut nå som jeg ser det i dagslys...
Ta en titt igen når det blir mørkt i kveld, så kanskje stemningen blir en annen også :)
Jeanette L.

Hmm..Jeg syns det hadde vært mye bedre hvis han hadde hengt seg naken, jeg...Og kanskje tatt av seg klokka også..Jeg tror jeg ville lyssatt det anderledes også, det er noe med at man ikke pleier å ta med seg hengte folk inn i studio og ta bilder av dem...
Det blir liksom litt for ''studio-bilde'', om du skjønner hva jeg mener!
Lykke til!
Jeanette:-)
Jenny N.

Jepp, jeg skjønner hva du mener! Men det er ikke klokke, det er håndjern!

Jeg får se om jeg kanskje legger det ut en gang til, slik det egentlig er. Der er det flere detaljer med. Men her har jeg scannet inn fra en dårlig arbeidskopi jeg hadde liggende her hjemme, og forandret i PS(jeg som ikke er tilhenger av PS...) Originalkopien(e) ligger i huset jeg bor i i England, men jeg drar tilbake neste uke, så om ikke så lenge får dere se en ny utgave :)

Mvh Jenny
Jenny N.

Forresten: Dette er ett av resultatene av en oppgave vi fikk på fokehøyskolen i fjor,da vi skulle lage ''stands'' for Amnesty International (oppfordret folk til å gi penger til innsamlings-aksjonen). Lagde derfor en serie som omhandlet ''tortur''.
Mvh Jenny
Jenny N.

...''Hjelpeløst håp'' er et annet bilde i samme serie: bilde nr. 21749
Ha en god dag :)
Carsten A.

JN: Når det gjelder spm. om å se på skjerm henholdsvis i dagslys eller kveldslys, så blir ingen av dem riktig om du veksler mellom dem. Den eneste måten å få et noenlunde stabilt inntrykk av en skjerm er å ha den i et rom med samme type lysforhold unasett tidspunkt på døgnet. Og det betyr i praksis kunstlys - herunder stabilt kunstlys (samme antall lamper, plassering etc).
MVH CA
Jeanette L.

ÅÅÅh! Det burde du absolutt fortalt med en gang! Det forandrer jo alt! Da skjønner jeg jo mer av hvorfor du tok bildet, og hvorfor du har gjort som du har gjort!!
Men jeg syns fortsatt at han skulle tatt av seg buksa...Jeg hadde nok lysnet det litt mer, ikke for mye, men nok til at vi kan se at det er håndjern han har på seg.
Hvis dette skal vært et torturoffer, syns jeg kanskje han har litt for ''pen
'' hud også!? Du kunne kanskje sprayet på litt vann, litt møkk eller noe...Bare noen tips!
Jeanette:-)
Jenny N.

Hei JL:) Enig i at han kunne tatt av seg buksa,men...
Hvis du ser på ''Innestengt'': bilde nr. 21351 så er negativet av personen inni bobla, tatt fra samme serie. Her har vi påført ham ''piskeslag'' på ryggen, pluss litt andre blåmerker(synes ikke så godt), men dette kommer ikke frem på dette bildet...
Kanskje jeg skal legge inn flere bilder fra samme serie etterhvert...?
Jenny N.

...men takk for tips :)
Mvh Jenny
Jenny N.

Jeanette: jeg liker bildene dine!! Har tatt en titt nå, masse bra :)
Mvh Jenny
Kine A.

Veldig bra!!
Rune Edvin H.

Prøver nå en gammel mack med svart hvitt skjerm, og her kan jeg se alle detaljer mye bedre. Et moment som trekker dette bildet noe ned, er at personen ikke ser så veldig hengt ut når man ser på vinkelen på nakken / skulderne. Hodet er for mye fremover og kroppen er i en for krom stilling, slik at det blir for tydelig at han ikke henger.
Forøvrig et bra bilde.
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu