Bildet inngår i albumet Moods - Nice moods, dark moods - or just moods, - as simple as that.
Utstyr
  • Greit Nok med megapiksler
  • -
  • Brennvidde12mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1018
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arne S.
Et divergerende motiv som innehar såvel helhet som kontraster. De to kvinnene har ulike uttrykk, samtidig som de har fellestrekk. Dette bidrar til en undring og en spenning som jeg liker.

Den ene kvinnen er lett avkledd og møter blikket. Hun er søkende. Den andre kvinnen senker blikket og viser blyghet. (Kanskje fotografen er FOR nær .. :) Samtidig viser rødfargen i hår og lepper at også hun vil .. noe.

Slik kan jeg holde på, men jeg slutter her ;) Bra bilde! Liker fargebruken!
Ingvill Helen K.
Heh - vel...vil først kommentere AS. Det at ei kvinne har rødt hår og røde lepper betyr ikkje at ho vil..noke. Men at ho framstillast som meir blyg kan eg vere einig i. Så er det sagt. Så over til bildet. Synes bildet er bra, men det er noke ved hodet til den bakerste modellen som blir litt rart....har du bytta hode på ho? Det ser så ''rart'' plassert ut.....om eg kan kalle det det. Mulig det er vinkelen som får det til å sjå ut som om ho vrir hodet litt unaturlig...ikkje veit eg. Fargene og lyset er veldig fint her synes eg.
André M.
Takker for tilbakemeldingene. Når det gjelder hodet, er det ingen finurligheter der, nei: Hun står med siden mot fotografen (men må nok vri hodet en del ettersom hun er bundet til treet...).

Morsom diskusjon dere setter i gang mht. kvinner og røde farger. Kunne gjerne kastet meg inn i en debatt om vellyst og hvordan dette virker inn på blodtilstrømningen i kvinners lepper og hva følgelig leppestift signaliserer i et biologisk/antropologisk perspektiv. Men... Da blir det nok bråk. ;-)). Og Arnes assosiasjoner er udiskutable, - fordi bildeopplevelser er subjektive.
Arne S.
Hehe, regnet med den, Ingvill. Selvsagt vil hun noe. Hvorfor pynter hun ellers på utseende? Hva hun vil - har jeg derimot ikke sagt noe om :-)
Vibeke P.
Hei Andre.

Et spennende bilde og spennende og flott lys i front. Uenig med lysbruken på kinnet/øret til den nærmeste jenta. jeg mener det hadde vært finest mørkelagt. Ansiktet til den blyge jenta ser en smule forvrengt ut? proporsjonen i ansiktet virker litt feil på meg..
Ang tolkning av bildet - så havner jeg nok på gyngende grunn. Men som du selv sier så blir det subjektivt uansett.
Bildet er absolutt severdig og interessant.

Vibeke : )
Fred S.
Jeg klarer heller ikke å finne ut hva som er bak og fram på den bakerste jenta ( noe kjent med modellene, forresten....), men ellers er jo situasjonen passe sær, lettere morbid, og det som engelsmennene kaller....kinky.
Ellers innbyr ikke bildet til noen ''dypere'' tolkning, men jeg registrerer i kommentaren din at du har lest din Desmond Morris.

vh fred
André M.
;-)
Ingvill Helen K.
Ja, arti med diskusjoner. Meir av det...hehe. Og ja, sjølvsagt så er tolkingane subjektive....eg berre nemte det eg :)
Lars-Anders M.
Meget bra. Ok.
Lars-Anders M.
Meget bra. Ok.
Thorfinn B.
Røffe farger, lys og hårfarge. Her er det bare å lure på hva som foregår. Ser idèen med det senkte blikket, men jeg savner nå likevel litt mer kontakt med henne. Bra lell.
Egil E.
Hmm...var sikker på at jeg hadde kommentert dette men nei...Dette er et bilde som jeg har stor sans for, modellene gjør jo sitt, og settingen samt etterarbeidet utsetter ikke jeg noe på, farvene er svært kledelige i dette bildet.
PS
Takker for kommentar og råd ang. USM, skal prøves...!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu