Kan en heisekran bli mer romantisk?:)
En kveld da det var rød kveldshimmel, så jeg dette vakre motivet ut av vinduet, og måtte bare bevare det:)
Jeg syns egentlig det er veldig fint, fine farger, fin skygge på heisekranen, og fint med ramme rundt. Og en så fin heisekran finner man ikke i mils omkrets:D
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-07 20:35:14
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-10-27 22:13:33
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2005-10-27 22:14:48
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix 2200
  • -
  • Brennvidde14mm
  • Blender-
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger548
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Thomas M.

hei. enda et kult ''siluett''-bilde fra deg! mange gode ideer fra deg må jeg si ;)
veldig kult. passet at det var litt kornete også!

mvh thomas mørch
kristian s.

hei du!!
likte bilde jeg og :) var så trivelig og se på !! stå på!!

mvh kristian
Trond Reidar T.

Veldig gode farger og fin siluett! Litt kornete men ellers bra!

Mvh Trond! :)
Odd-Inge G.

Det var en god silhuett, men jeg skulle gjerne sett litt mer luft over kranen. Ville også prøvd å unngå greinene som stikker foran kranen. Taket som viser i bunn synes jeg ikke tilfører noe særlig, jeg ville prøvd å klone det bort.
Bortsett fra det synes jeg bildet og motivet er knall :-) Godt sett!

mvh
Odd-Inge
Karina A.

Enig med siste taler om taket, eller for min del skorsteinene. Ville helst hatt bildet klarere, men det er vel kanskje en smakssak. Eller kjempe flott bilde. Morsom tittel!! Syns fargene i v1 er flott, liker dem så duse.

mvh Karina:)
Jon Fredrik S.

Denne kranen er jo fin uansett, men du har puttet den inn i en fin sammenheng også. Teknisk lider bildet litt av jpg-komprimering, og jeg er enig med dem som sier at grenene er litt forstyrrende, og at det hadde vært fint med litt mer luft over.

Samme motiv, mitt eget forsøk, kan du se her: bilde nr. 100781

Med vennlig hilsen Jon Fredrik
Kristel S.

Hei Rakel :o)
Dette bildet var jo kjempe koselig, spesielt sammen med din tittel! Jeg er enig med de ovenfor ang greinene og taket, men det kan du ta vekk, det er bare litt arbeid.
Det er klart jeg vil lære deg om Photoshop, i alle fall det jeg kan! Det Sort/hvitt/farge bildet husker jeg omtrent hva jeg gjorde, bortsett fra hvordan jeg greide å beholde fargene på henne. Det var ren, skjær flaks ;-)
Men det skal vi finne ut av!
Hvis du har lyst, så kan du jo komme hit en gang i løpet av høstferien?
Klem fra Kristel.
Avsluttet .

romantisk ja:D litt kornete syns jeg, men har ikke sett en slik framstilling av en heisekran før;D
Tone A.

Hei Rakel. Dette var eit kreativt bilde av ein heisekran i solnedgang!
V2 blei fine rosatoner og fine silhuttar. Flott med buskane som rammar inn bildet. Greina var litt meir uheldig, og litt meir luft over heisekrana hedde gjort seg. Men eit kreativt bilde av eit annleis motiv.
:) Tone
Rakel S.

Takk så mye for kommentarer:) Jeg tror det er kornete pga. støy i bildet, som jeg syns er litt stilig egentlig. Jeg har ikke kuttet ned på bildet, så er det mulig å få mer luft over kranen i photoshop? Jeg skal prøve å få bort taket og kanskje greinene, men vet ikke om det blir veldig vellykket;) Noen som syns lyset på toppen av heisekranen er stygt forresten? At det ødelegger?
Kristel S.

Hei Rakel!
Jeg liker dette bildet bedre og bedre, synes det er tøft rett og slett.
Både #3 og #4 synes jeg om. #3 tror jeg hadde blitt ennå bedre om du hadde tatt vekk den øverste og nederste ''puslete'' grenen, altså det ytterste av dem som strekker seg mot heisekranen. #4 er så ryddig og fin, og jeg tror jeg ville tatt bort busken til venstre for å virkelig få det ryddig. Ellers så tror jeg at rollene raskt blir byttet om her; tror det er du som må lære meg litt om fotoshop! Jeg er imponert over ditt kloningsarbeide, noe jeg selv synes er svært vanskelig.

Hjertelig hilsen Kristel.
Gunnar G.

Det virker som om dette bildet gjentatte ganger er editert i jpg.format, for jeg synes kvaliteten på bildet synker fra versjon 1 til versjon 4. Jeg har selv fått følgende tips fra en erfaren digitalfotograf: Hvis du fotograferer et bilde i jpg.format, overfør det straks til TIF før du gjør en eneste endring. Det originale jpg.-bildet skal ligge der som en original du ikke skal røre, annet enn som en backup. Tif-bildet kan du deretter endre på så mye du lyster, uten at kvaliteten svekkes. Når du så er fornøyd, gjøres bildet igjen om til jpg (høyeste kvalitet) for deretter å tilpasses som nok et nytt bilde til foto.no sine størrelseskrav.
hilsen Gunnar
Rakel S.

Takktakk Kristel!:) Vet ikke om det kalles kloning, jeg malte over greinene og det.. Kjedelig arbeid, men er man opptatt av det, går det jo greit. Skal se om jeg (orker) fjerne alt rundt kranen;) Jeg burde lære meg mer om ulike formater, det er så mange og jeg forstår ikke helt forskjellen på dem. Tusen takk for tipset, Gunnar, det var det jeg trengte:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu