Telefonboks
Dissa skjønnhetane e altså i ferd med å bli utrydda ?!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_156422} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jon Anders S.

Et fint motiv, men det ble litt for skråstilt for meg:)

Hilsaen Jon A.
Avsluttet .

Veldig spennende bilde. Mørk og litt trist (høstlig) bakrunn, med telefonboksen som skjærer helt ut i rødt. Det likte jeg. Men det hadde kanskje væt artig å sett bilde uten person i boksen. I tilleg likte jeg ikke helt beskjæringene i hjørne at telefonboksen
Rune B.

fint motiv ja. stiligt med forsjellen med bakgrunnen og telefonboksen men det kunne gjerne blitt bedre hvis du hadde tatt å gjort det samme med vinduet (det som er litt grønt i) som bakgrunnen.
Fred S.

...Trodde de allerede var utryddet jeg... I alle fall, de få som er igjen er som skapt for å skråstilles, så dette fungerer for meg. Det gjør også den selektive fargingen av boks med innmat, særlig fordi bakgrunnen er såpass grafisk. Kreativ igjen du, Hilde.

vh fred
John G. N.

Beklager, for meg virket bildet bare irriterende. Litt for ''billig'' løsning av komp.'et.
Avsluttet .

Hadde vært finere, om det stod rett opp og ned. Men ellers var fargene veldig fine.
Avsluttet .

Personen kunne gått sett ut mot kameraet, han hadde ikke trengt å ha på seg en rød genser heller. jeg syntes det ble for mye rødt.
hadde du tatt dette lengre unna med kamerate rett, og luft under og over tlf.boksen tror jeg det hadde blitt MYE penere.
Stå på.
Mvh
Mikal Strøm
Erling K.

Enig med de som synes at det er alt for kraftig rødfarge og altfor skråstilt.
Videre så synes jeg at modellen burde ha snutt seg mot kamera.

Hilsen Erling.
Avsluttet .

Heija Hilde =) Flott bilde! Stilige farger og godt utsnitt. Men ett minus: Litt for skjeivt syntes eg. Ellers er det eit supert bilde ;D
Birgit D.

Kult motiv, bra at du skjønner at noe så klassisk bare må fotograferes (og dermed også dokumenteres).... Men når det er sagt, så er det klassiske også en grunn til at jeg synes at skråstillinga og den intense rødfargen er ''too much'' her... telefonboksen i seg selv er jo så fin ;-) Ellers bra bildebehandling, prøv det på et annet motiv, så blir det bra!
Avsluttet .

Ja sjønte det var det som var målet ditt, men for meg blei det litt for skeivt. Det er sånn at eg må vri hodet når eg skal se det. Det er liksom noe som skjer automatisk! Men eg sier det igjen FLOTT MOTIV...

Snakkes;D


MVH
Simon
Avsluttet .

hei. vi har en sånn en utpå hytten vår. hehe. står utpå kaien alene. så vi prøver å bevare bestanden. neida. greit bilde. det var ikke et spesielt 'woow' motiv, men det er greit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu