Equilibrium
Bildet inngår i albumet Moods - Nice moods, dark moods - or just moods, - as simple as that.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-20 00:09:51
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-09-20 17:56:27
    Versjon #3
Utstyr
  • Greit Nok med megapiksler
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger960
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155744} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Lars-Anders M.
Fint portrett i bra miljø. Ønsker å se dere litt nermare. Eller meget fin lys. Ok.
Ishi K.
hm... nei, for mye trær gjør det rotete, ville kuttet litt på toppen, bort med himmelflekkene. Også mer forgrunn om det blir mer gress av det.
Thomas R.
Fint bilde. God, litt skremmende steming. Fin belysning.
Thorfinn B.
her er det mye bra, men det er i midten av bildet. Ville beskjært bort himmel og bekk i forgrunnen. Stemningen rundt far og datter er mystisk og på en måte virkelighetsfjern.
Arne S.
Veldig bra! En renskåret skildring av far og datter i ''naturlige'' omgivelser. Som ikke er så naturlige likevel. Dere virker malplassert og utilpass i naturens lune rede. Ribbet for asfalt, bylarm og PC. Det er usikkert hvorvidt far gir datteren trygghet eller overdreven kontroll. Hun liker seg ikke. Denne usikkerheten og kontrasten gjør bildet spennende og tidløst.

Jeg gjentar; veldig bra!
André M.
Takker for givende kommentarer. Fikk ingen beskjæringer til å funke, så jeg la ut en versjon 2 hvor jeg har brukt lyset for å fremheve sentralt motiv og dempe forstyrrelser i omgivelsene. Mer spooky, kanskje.
Erlend M.
Hmm.. jeg liker begge varianter. Kanskje en mellomting hadde vært bra? Arne sier det bra. Tøft.
Ann F.
V2 ble langt bedre når du lukket bildet med mørkere hjørner.
Riktignok KAN det se ut som du stopper henne fra å gå lenger frem, mot det mørke hun kan tråkke uti, men den følelsen går snart over til kontrollfrik-faren.
Den ble veldig forsterket i V2.
Mvh Ann
André M.
Har lagt ut en mellomversjon (v3). Ikke fullt så kompromissløs, kanskje, men følte at Erlend var inne på noe når han ønsket en mellomting. Takk for dine refleksjoner også, Ann. Ja, jeg er skorpion = kontrollfreak ;-))
Andreas B.
Merkelig bildet. Bra bruk av vidvinkel her men hvordan har du klart å få til ''zoom in'' følelsen i bildet? Vannet brøt veldig med resten, vil bare ha gress;) Eller meget kreativt. Du er flink med vidvinkel ser jeg:)
André M.
Takker, Andreas: Effekten er et kopiert bildelayer som er forstørret til 105%, blures litt og mikses med 40% luminance. Teknikken ble beskrevet av Carsten Arnholm en gang. Han beskrev dette som en effektiv juksemetode for softing av portretter. Jeg har funnent ut at teknikken med fordel kan anvendes til zoom-effekt ved at man blurer noe mindre.
Ishi K.
Nei, på min skjerm har v2 endelig ''made sense''. Da går jeg med på hele bildet er bra som det er. :)
Fred S.
Synes Arne uttrykker dette helt i tråd med det jeg opplever når jeg ser bildet; derfor er jeg litt usikker på tittelen: om den eventuelt er ment ironisk.. Equlibrium handler så vidt jeg ved om det å være i balanse/ likevekt ( betyr vel rett oversatt det siste), derfor stusser jeg litt over denne forknytte og engstelige far/ datter-posituren: Er det forholdet mellom de to som er i (u)balanse; eller har dette noe med vårt forhold til naturen å gjøre, eller.... ?

Mao et tilsynelatende ''dypt'' bilde, uten at det nødvendigvis har vært din intensjon.

vh fred
André M.
Påtvunget likevekt av en kontrollerende voksen. En som ikke kan sin Björn Afzelius: ''... låt den du älskar få pröva sina vingar, en dag så flyger din älskade vänn...''.

Og når hun har løyet uti livet, kan kontrollfreaken sitte der alene med sitt angstbiterske begrensningsbehov. Så det så! ;-)).

Stine J.
Har kikket på dette bildet flere ganger og syns det er noe ved det som gjør meg litt urolig. Farens faste grep om jenta som hindrer henne i å gå ut på ''dypt vann'', han vil ikke gi slipp på henne riktig enda. Settingen er dramatisk, kan tolkes på flere måter og gir meg gåsehud (av en eller annen uforklarlig grunn).

mvh Stine
André M.
Tusen takk, Stine: Klarer jeg å treffe en betrakter i hjertet, mellomgulvet eller hodet - er jeg glad. Både ''nice moods og dark moods''.
stian w.
veldig bra! Jeg syntes v2 helt klart var tøffest

go hælg :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu