Dykk i arkivet fra forrige nordlyssesong. Eksponert 14.01.05. Et nokså kraftig utbrudd som skjedde så fort at instilling av manuell fokus ikke ble prioritert, her siktet jeg og satset på at blenderinstillingene og lukker var rett justert...
Bildet inngår i albumet Aurora Borealis -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma EX 20mm f/1.8 DG Aspherical
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker13s
  • FilmtypeRAW, ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger499
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154548} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tone A.

Vakkert nordlys med flotte fargar, spesielle former med den linja som går diagonalt og dette litt dansande nordlyset øverst! Flott med den stjernedekka himmelen bak og speglingane av det vakre nordlyset i sjøen. Fin dybde, flotte snødekte fjell med litt låge skyer bak.Kjempevakkert nordlys bilde!
:) Tone
leif b.

Hvilket fantastisk skue. Fantastisk bra jobba.
Pål Hilmar S.

Jeg lengter tilbake til nord hvergang jeg ser slike bilder. Og dette var et meget godt et av nordlyset. tar meg selv i tenke at det ser totalt uekte ut, selv om jeg vet veldig godt at det er slik det fortoner seg. Synes du har fått det helt rette øyeblikksbildet her, både med refleksjonene og stjernehimmelen. Vakkert, dramatisk og ganske utrolig egentlig!
Svein Arild A.

Utrolig vakkert bilde..fine farger i nordlyset! lIkte godt hvordan nordlyset speiles i sjøen og hvordan fjellet så vidt skimtes..utrolig vakkert!
mvh. Sveinarild
Svein Arild A.

Utrolig vakkert bilde..fine farger i nordlyset! lIkte godt hvordan nordlyset speiles i sjøen og hvordan fjellet så vidt skimtes..utrolig vakkert!
mvh. Sveinarild
Avsluttet .

Hei Tor-Erik
Flott nordlys over vakker natur. Og du har vel forberedt deg til en ny jakt etter nordlyset som jo allerede er i gang der nord.

mvh arild
Tor-Erik E.

Heisann, takk for kommentarer.
Hadde gentlig ikke regnet med å treffe med verken blender, lukker, horisont osv her. Så egentlig kan man vel si at det var kjempeflaks, men nå skal en ha litt ''tur'' i blant for å få til bilder man blir fornøyd med. Horisonten var 5-6 grader skjev, så det måtte kraftig beskjæring til...

Tor-Erik
Tanja S.

Kjempeflott nordlysbilde, likte farvene som gjenspeilte seg i sjøen, og fjellene i bakgrunnen. utrolig flott...eneste jeg kan pirke litt på er stjernene, noe som helt sikkert var sånn, men de virker unaturlige noen plasser, kan nevne rett under nordlyset og over fjellene. det til venstre av fjellene er vel lys fra land ? men bortsett fra det, et helt utrolig vakkert bilde.
Tom R.

Hei Tor-Erik,ja du e bra sugen på en Nordlystur nu, blir mye aktivitet i kveld/natt.
Så det er bare håpe på at det blir fotovær.

Flott bilde.

Tom:)
Trond A.

Veldig bra, ikke mer å si om den saken :o)
ingebjørg fyrileiv g.

utrolig nydelig! stjerner og farger. -og fjellet.. ser nesten litt uekte ut. Ja, nydelig bilde!

hilsen ingebjørg
Kurt S.

En kort kommentar fra meg denne gangen: ''Utrolig vakkert''
Mvh Kurt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu