Igjennom moloene
Feistein fyr i horisonten, gjennom steinmoloene, med litt gress i forgrunnen.
Bildet inngår i albumet Natur - Landskap og div. utebilder
Utstyr
  • Canon EOS 350D EF-S 18-55
  • -
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeIso-400
  • Nei
  • AnnetNormal-modus
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger296
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Torbjørn K.
Velkomponert med innramming av sjø og fyret. Bra skarphet og dybde også. Jeg dro bildet inn i photoshop, og etter min mening blir det en del mer kraftfult dersom du gjør mellomtonene mørkere og øker fargemetning/gjør bildet varmere.

Torbjørn
Steinulf L.
Enkelt og vakkert. Ville rendyrket panoramaet noe mer gjennom å kutte litt i toppen.
Heidi Anita R.
Kjempefin dybdeskarphet. Fargene på stenene i moloen er helt fantastiske. Fyret ligger langt der ute. Velkomponert!

Kan nok være at økt fargemetning vil gi resultat bakover i bildet også. Han Torbjørn kan sine saker og det er jo slike kommentarer man lærer av.

:=)
Audhild E.
Tusen takk for kommentarer og tips!
Setter stor pris på hver enkelt kommentar!

Torbjørn; jeg vet ikke hvordan jeg kan øke mellomtoner, kan du ikke sende en melding og forklare, for det må jeg lære meg.

Mvh-Audhild

Fred S.
Steihaugene faktisk det som er mest iøyenfallende her; både farge og struktur ( strukturen som skapes av haugene som helhet) er påfallende severdig, og harmonerer ikke helt med den litt for rufsete forgrunnen. Kanksje kuttet ut den, og fått et mer panoramaformat, men samtidig har leg lyst å fjerne litt av himmelen, som blir for lys og unødvendig høy.
Skal ikke glemme fyret, det gjør seg bra der det står, kunne kanskje ha vært litt mer tydelig tegnet, men akkurat det er kanskje ikke såååå nødvendig.
En småpen sak, dette, og et motiv jeg ville ha forsøkt meg på også under andre lys-og værforhold.

vh fred
Tone A.
Flott bilde frå Selestranda, Audhild med fine fargar og fin dybde. Eg er litt enig med Fred her med kutting av det grøne buskaset i forgrunnen, det passar ikkje inn her . Du får dybde likevel pga moloane på kvar si side og Festein fyr der ute i havgapet. Flotte fargar på steinane med sine fine former. Det litt rolege sjøområdet midt på dreg litt utover og skaper kontrast til den litt småkrusa sjøen. Flott sjøbilde!
:) Tone
Avsluttet .
Hei Audhild

Jeg må nok si det at jeg er ikke så glad i disse fyllingene her som utgjør moloen. Dette er nok noe jeg sier fordi jeg kjenner innholdet av fyllmassen så godt, og naturen har ikke ennå klart å omdanne disse ''kunstige'' elementene til et naturlig miljø, til det er moloen for ung.

Jeg synes at gresset i forgrunnen skal være med, og bilde er veldig fint oppbygd, kanskje skulle vi hatt en båt i bilde ved moloene.

mvh arild
Tone H.
Hei....

Har ikkje tips å koma med, synes bildet er flott å sjå på.
Likte da veldig godt..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu