Havørn 2
Fra Flatanger
Utstyr
  • Cannon EOS 1D Mark II
  • 300 f2.8 IS + 1,4x
  • Brennvidde420mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/1600s
  • FilmtypeISO 400, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger545
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152838} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Eyvind R.

Nok et nydelig havørnbilde fra deg. Svært gode detaljer, flott skarphet og en fin situasjon. Savner litt skarphet på beina, men ellers svært bra..

MVH Eyvind
Jan O Ø.

Hei. Flott nærbilde av en flott fugl. I og med at ørna driver å griper fatt i noe med klørne, synes jeg ikke det gjør noe at beina er litt uskarpe. Bra.
Mvh Jan O.
Jørn B.

Det er ikke så mye å si om dette bildet, annet enn flott. Manglende skarphet på beina gjør ingen ting. Bildet er jo nesten for skarpt med tanke på at den er i fart.

Jørn
Roy M.

Flott fanget! Du har valgt riktig blender her og fått et skarpt og detaljrikt bilde. Jeg mener imidlertid at fargemetningen er litt voldsom i forhold til havørnas naturlige farger, men det er min smak! Ut fra skarphetsplanet er også horisonten litt skjev, men det er bare pirk i en slik situasjon.
Veldig bra bilde!

Mvh, Roy
Stig B.

Enig med RM; Flott bilde med masse fine detaljer og flott skarphet. At klørne er uklare gir for meg et inntrykk av dynamikken som tross alt er i situasjonen. Posituren er flott. Fargemetningen kan jeg ikke uttale meg om.

Ser du har hatt flott utbytte av turen din, håper anledningen dukker opp for meg også. Flotte bilder alle sammen. Likte også collagen din godt.

Mvh Stig
Bent O.

Tusen takk for gode og hyggelige tilbakemeldinger.

Eivind R: Som noen også har nevnt føler jeg at dette med litt uskarphet i bena kun er med på å fremheve litt bevegelse i motivet. Fuglen kommer i ganske god fart, så litt uskarphet synes jeg ikke gjør noe.

Roy M: Er helt enig med deg Roy angående horisonten. Trodde ikke det skulle bli oppdaget. :-) Ble litt vanskelig å rette det opp uten å miste noe av fuglen i croppingen. Når det gjelder fargene har jeg ikke gjort noe med disse, men mulig jeg skulle redusert de litt allikevel?

Stig B: Turen opp til Ole Martin kan absolutt anbefales Stig!! Kjempemoro og masse fine motiver. Skal opp igjen selv etter hvert, så kanskje vi treffes? Det hadde vært moro.

Mvh Bent.
Ketil M.

Flott dette og! virkelig bra ørenbilder!
har du prøv med 20D på disse? om AF holder mål, eller om den er
mye bedre på 1D MII ??
Bent O.

Hei Ketil og takk for kommentar. Nå er det slik at jeg ikke har 20D, men kun 1D mk II. Kammeraten min var med ( Ole Petter Drangsholt), og han fikk vel så fine bilder som meg. Det eneste han savnet litt i forhold til meg var hastigheten på kameraet. Ellers har 20D fungert utmerket i de situasjonene vi har vært i.

Mvh Bent.
Hans-Gunnar H.

Tøfft fanget situasjon!
Enig med de fleste her....knallbilde!
MVH Hans-Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu