Nattflyvning
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger423
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trude H.

Skarp og fin måke. Nydelig bakgrunn. Dette likte jeg!
mvh Trude
Tanja S.

kjempeflott bilde, likte spes skarpheten i måken, ble nesten målløs.
Jon A.

Liker stemningen og skarp og fint er det jo. Men jeg synes det her er alt for åpenbart at bildet er sammenklipt. Det blir liksom et greit måkebilde sammenklipt med et halvdårlig solnedgangsbilde. Sett bort ifra det kunne jeg tenkt meg å klipt bildet til et panoramaformat. Stå på!
-Jon
Dag B.

Takk for kommentarer. Morsomt at dere liker bildet. Til deg Jon så må jeg bare få nevne at det ikke er noen solnedgang. Bildet er tatt lenge etter solnedgang, ca kl 0030. Enig at det kunne gjort seg i panoramaformat. Skal se om jeg kan få laget det. Takker for tips.
Stine J.

Flott nattbilde av måken i fin positur. Fint med månen bak der. :-)

mvh Stine
Helge A.

Dette likte jeg : Flott, skarpt bilde av en måke som lydløst svever gjennom natten :-)
Tror det blir ennå bedre hvis du lager det panoramaformat. (Kutte kun i bunn)

Helge
Lars Teppan J.

hmm.. nei... lyset blir feil på måken i forhold til omgivelsene! Lim måken over månen(ser ut som en sol)... Da vil ikke manipulasjonen bli så åpenbar! dvs vi kan anta at lyset på måken kommer fra månen som lyskilde.

LTJ
Carsten A.

Nei, dette stemmer ikke. Bildet av måken (sildemåke eller svartbak) er svært på det jevne, atskillig for hardt lys for den teknikken som har vært brukt. Og det er mange spor etter klipping - på hodet og vingetuppene er kanskje tydeligst. Dessuten passer lysvinkel på fuglen (og lyset der generelt) ovehodet ikke med at dette skulle skjedd på det tidspunkt av døgnet som (den pålagte) bakgrunnen antyder.

MVH CA
Dag B.

Morsomt at det kommer både positive og negative kommentarer til dette bildet. Er selv litt overrasket at det engasjerer såpass som det gjør. Det er et langt fra perfekt bilde. Det er feks ikke forsøkt laget korrekt i forhold til lys osv. Meningen med bildet var bare å lage ''noe morsomt'' med et bilde av denne måken som jeg liker. Synes selv det ble litt morsomt å se på og at det faktisk gir et inntrykk av en stor ''eventyrfulg'' som er ute å seiler...må bare til slutt få si at jeg er helt og fult enig med de som har fototekniske innvendinger til bildet.
Carsten A.

Nei, der tar du helt feil, mine innvendiger er aldeles ikke fototekniske, derimot billedmessige. Uansett fremgangsmåte stemmer dette ikke, som alt sagt. At det også er noen litt for avslørende feil i klipp-og-lim-prosessen er egentlig helt underordnet.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu