Det lille under....
Har brukt denne settingen tidligere også, men her syntes jeg utrykkene var ekstra morsomme. Liker å ta brudebilder som er litt utenom det helt ordinære, da slipper ofte også aktørene seg litt mer løs...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-18 21:05:31
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EFS 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Artige uttrykk! Men jeg synes grusveien og det hustaket der bak var en uheldig bakgrunn, noe som dessverre ødelegger litt av det som kunne vært et enda bedre motiv med en mere nøytral bakgrunn. Men for all del...situasjonen ser jo morsom ut da.
Anniken S.
Hei Tommy
Takk for kommentaren. Hustaket kan jeg være enig i. Den kunne med fordel kanskje ha vært klonet bort, men noen grusvei finnes ikke her...?
Det er et igjengrodd tjern med mange liljer på.... Naturen er gjerne litt forvokst på denne tiden av året før den visner og forsvinner helt...
Avsluttet .
Hei Anniken
Dette bildet synes jeg lever opp til både tittel og tekst :-) Jeg foretrekker fargeversjonen her. Omgivelsene med gresset, litt eng og tjernet i bakgrunne synes jeg er fint. Blikkene fortjener ekstra oppmerksomhet :-)

MvhJRH
Avsluttet .
Beklager så mye....var nok mine øyne som fungerte for dårlig...aner ikke hvordan jeg kunne tro og innbille meg at det vissne gresset var en grusvei...men, men...ser jo det nå når du sier det:-)
Steinulf L.
Morsomt. Forsåvidt enig i at taket bør bort. Morsom situasjon, men synes bruden skjuler litt mye av ansiktet bak hånden.

Fint å se at du er tilbake.
Fred S.
Tviler på at han ser noe han ikke har sett før, men situasjonen er nå typisk deg da ! Med andre ord, hyggelig at du er tilbake igjen med fnis og småfrekkiser, har savnet deg. Du kommer til å bli en både engasjert ig engasjerende brudefotograf ( det er du jo allerede, forresten) når teknikken sitter bedre; bakgrunnen er alt nevnt, og kjolen er vel en smule utbrent. Du har behandlet den omtrent slik som jeg behandler hvitt tøy med mitt kamera... Men hvem som har regien på dette bildet ville jeg nesten ha gjettet uten å lese navnet ditt, ikke minst pga ''fnisehånden''. Stå på , Anniken, du er et friskt pust...

vh fred
Eyvind R.
Veldig morsom situasjon. Bakgrunnen er nevnt, men det betyr ikke så mye.. Jeg likte s/h versjonen best.

MVH Eyvind
Gaute B.
Et artig brudebilde som skiller seg fra mengden. Flotte uttrykk, men bakgrunnen kunne vært bedre

Meget godt jobbet
Lars-Anders M.
Meget bra. Kreativt.
Stine J.
Herlig brudebilde! Det formelig stråler humor og glede av dem begge. Flott! :-)

mvh Stine
Kjetil S.
Hei.
Taket og vel hvit kjole er nevnt. Vet ikke om det bare er øynene mine, men jeg synes hun er litt ut av fokus. Det kan jo også bare være noe komprimering her på siden.
Iallefall flott setting og et morsomt bilde. Hvis han nå er så overrasket som han ser ut til å være, så bør han få en stjerne i margen hos vårherre.


mvh.
Kjetil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu