Bjørn 8
Alaska 2005
Utstyr
  • Cannon EOS 1D Mark II
  • 300 f2.8 IS + 1,4x
  • Brennvidde420mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeISO 400, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger618
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149707} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kristen R.

Heisann !

Fantastiske bilder du har tatt fra Alaska! Blir helt dårlig av misunnelse! Og dette bildet syntes jeg faktisk var litt morsomt også - herlig med den tungen til bjørnen. Si i fra neste gang du drar til Alaska - jeg vil være med!!! Hehehe.

Mvh Kristen Ryeng
Stig B.

En utrolig serie fra Alaska!!!!

Hvordan ivaretar du sikkerheten når du tar disse bjørnebildene ?? Det er jo i villmarken du er, ikke i ''kontrollerte'' åteplasser.

Akkurat dette bildet hadde for meg litt stort spenn fra det mørke til det helt lyse, med litt mye i det helt lyse området.

Innholdet er imidlertid toppen, både positur og situasjon, samt regnværet.

Ørnebildene dine er også flotte.

Gir en lyst til å ha prøvd det samme :-)

Gratulerer med ''ukens fotograf'' også.

Mvh Stig
Bent O.

Hei dere.

Kristen: Takker så mye! Hvis du vil være med så får du bare gi beskjed. Skal nok over til neste år igjen

Stig: Hei igjen Stig, lenge siden nå. Sikerheten er stort sett i form av pepperspray som bjørnene er lite glade i. Det er ikke lov å bære våpen i det området som disse bjørnene er tatt i. Her går vi inn på bjørnens premisser, og det er ikke lagt ut noe form for åte. Det er faktisk strengt forbudt. Det er selvfølgelig en viss risiko i dette, men man vet jo aldri med 100 % sikkerhet hvordan bjørnen reagerer. Vet at enkelte har dårlig erfaring med disse dyrene, men det hører til sjeldenheten at det er alvorlige uhell i det området som jeg befinner meg i. Hadde jo vært moro om du gikk med en gang, tror du hadde likt det. Bare si i fra. Ellers takk for hyggelige tilbakemeldinger og takker for gratualsjon. Var jo overraskende og moro med ukas fotograf!! :-)


Mvh Bent.
Stig B.

Høres ut som en interessant tur, er kanskje litt for mye ''villmark'' for meg nå :-)

Forstår du skal til Namdalen, tror du får mange flotte muligheter der. Har holdt på lenge å skulle reise dit, blir vel først neste år nå tenker jeg. Hils Ole Martin og Kjartan.

Stig
Bent O.

Hei igjen Stig.

Ja, gleder meg veldig til det. Vi er to stykker som tar bilen fra Kristiansand, så det blir en drøy biltur. Håper vi får noen bra bilder i løpet av dagene vi blir der oppe. Skal hilse til OM og K ja.

Ha det bra så lenge.

Hilsen Bent
Edvin S.

Gratulerer Bent, det er deg vel fortjent å bli ''UKENS FOTOGRAF''. Dette bildet er bare en i rekken fra deg, av meget gode bjørnebilder, men det må også nevnes at du har så mange andre meget gode bilder.

Men Bent, kan jeg få bli meg over ''There'', så tar jeg med meg 24 mm :-)

Mvh ~ Arne
Bent O.

Hei Arne og tusen takk for at du har tatt deg tid til å kommentere mine bilder!!! Selvfølgelig kan du få være med over neste gang, du kan til og med få låne 300 min hvis du blir litt skremt. :-) Bare si i fra.

Takke så mye.

Mvh Bent
Edvin S.

For alt jeg vet, så trenger jeg vel minst +1,4X teleconv, eller aller helst en +2,0X på 300 mm. Men uansett blir det forskjellig bruk av et teleobjektiv. Du får sikling på glasset med det, mens jeg får noe grums langt, langt borte ... ;-)

Uansett er det en fornøyelse å se dine bilder, og gleder meg til jeg oppdager ditt neste.

Mvh ~ Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu