Marie
Dette er lillesøster som ble satt i land på berget av storebror som rodde ''skipet'' (gummibåten). Seinere kom ''kapteinen'' og reddet henne...... utrolig morsomt å observere alvoret i leken, og jeg synes selv at bildet formidler dette alvoret
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149214} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
gaute h.

Live er tøfft ?
bra bilde
gaute
Edvin S.

Igjen et flott bilde av deg. Synes du er skikkelig flink til å fange barn i øyeblikket, har sett på de andre bildene dine også, og dette står ikke noe tilbake. Det som kanskje hadde vært å foretrekke noe i opptaksøyeblikket, er om du hadde gitt noe mere rom til høyre, slik at bildet hadde blitt ''beskjært'' ved det sorte feltet til venstre. Tror det hadde gitt bilde en bedre balanse, men bevares, bildet er flott det, og bare ansiktsuttrykket er bildet verdt. Likte også S/H på dette.
Lars Egil S.

Et annerledes og fint bilde av barn. Likte uttrykket og den stemningen s/h gir bildet understreker det.
Bente K.

At et bilde forteller mer enn 1000 ord ser vi et klart eksempel på her.
Hilsen Bente
Anne-Grethe S.

Dette var ikkje særleg stas for Marie. Livet er virkeleg urettferdig av og til.
Er forøvrig enig med Arne angåande beskjæring.
Ellers eit flott bilde tatt i rette augneblikk.

Mvh
Anne-Grethe
Karen Marie K.

Tusen takk for kommentarer! jeg var veldig fornøyd med utsnittet slik jeg hadde tatt det, men ser nå at det nok hadde gjort seg med forslaget til Arne. Hovedgrunnen til at det ikke ble ''forskjøvet'' lenger mot høyre, var at jeg ikke ville midtstille jenta. Det er ikke mer å gå på til høyre på originalen, så jeg får ikke testa det ut! Uttrykket slår alt, tross alt, synes jeg. Igjen, takk!
Vibeke P.

Liker bildene dine!!

Det er gode uttrykk i dem.

Dette likte jeg spesielt godt da uttrykket til jenta forteller en hel del. SH fungerer utmerket, understreker ''alvoret'' i situasjonen. er litt enig i forslaget til Arne, men det er av liten betydning og kan heller ikke gjøres noe med så lenge det ikke er mer å arbeide seg ut ifra.

Vibeke : )
Hege J.

Fint, beskrivende ansiktsuttrykk på jenta.
Bildet passer i svart/hvitt, da får du fram den rette stemningen.
Liker dette. :-)
Tror allikevel bildet ville vunnet på om du hadde plassert jenta lenger til venstre i bildeflaten slik at tomrommet hadde kommet i jentas blikkretning. Men for all del, bra bilde!!

Mvh Hege
Terje G.

Hei Karen!
Fant bildene dine her jeg gitt...! :-)
Jeg synes også at uttrykket er det beste her, og jeg ville ikke beskjært dette som foreslått ovenfor. Synes den tunge og svarte kløfta understreker utrykket til lillejenta di. De ligger på hver sin side og skaper balanse. Hadde utsnittet ligget som foreslått hadde det kanskje blitt ''riktig'', men er ikke det litt FOR ''riktig'' noen ganger?
Jeg blir ihvertfall ikke plaget av utsnittet her, snarere tvert i mot...

Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu