Min mann Vasarely
Dette er en hyllest til en av de største kunstnere i moderne tid, ungareren Victor Vasarely. Han var drivkraften bak Op-kunsten, og en inspirasjon for mange.
Bildet inngår i albumet De manipulerte - Har stor glede av å jobbe frem nye uttrykk i Photoshop. Her er noen resultater.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-07-28 20:48:38
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-07-28 21:00:30
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kristoffer L.

Her følte jeg meg et øyeblikk hensatt til Høvikodden. Jeg har vel enda liggende et par Vasarely-plakater fra 70-tallet, som jeg kjøpte der. ;-)

Det er morsomt hvordan de svarte firkantene lever sitt eget liv. Ruller en bildet litt opp og ned - spesielt i fullskjerm-modus - kunne jeg nesten ha sverget på at de spesielt den radene av firkanter (de som bikker litt mot høyre) beveger seg.

Bildet ble kanskje litt ''hardt'', med så mye rent svart og hvitt. Jeg er også litt usikker på plasseringen av øyet, og hvorvidt det burde være i farger, når resten er i s/h. Dessuten synes jeg øyet og hudpartiet omkring er litt for lyst gjengitt. Det er også en uregelmessighet i radene omkring (forskjellig ''tykkelse'' på radene av skjeve firkanter) som jeg er litt usikker på.

Men hurra for ideen, og for assosiasjonene!

Det var morsomt å se dette.

- Kristoffer
Judit W.

Perfect ''homage''! As I see you know that Victor Vasarely (original name Vásárhelyi Győző, born in Pécs/Hungary in 1908) was Hungarian, the one of the greatest op-art artists in the world. The most authentic collection of his works is in his birth-place. If you have any chance to travel there don't forget to visit the Vasarely Museum (founded in 1976). It is just great as well.

All three versions are good; the second one is the closest to Vasarely’s works. It is a very creative idea to put an (whose?) eye there; that is the most important thing in studying Vasarely’s paintings.

Very good composition. Well done! I like it very much ...

Judit :)
Arnstein P. F.

En utvidelse av fotobegrepet som her blir framstilt på en kreativ og utfordrende måte. Likte gråtoneversjonen som fikk et noe mer åpent uttrykk.
Mvh Arnstein
Judit W.

You probably will find these websites useful :)

The Vasarely Museum in Pécs
http://www.frommers.com/destinations/pecs/A30631.html
The Vasarely Museum in Budapest
http://www.budapestinfo.hu/en/sights/showmuseum.phtml?cod...relymuzeum

Judit :)
Pål Hilmar S.

Thanks a lot, Judit! Lots of good stuff here.
Judit W.

You're very welcome :) I think I am the most authentic person in this theme at foto.no ;)

Judit :)
Kristoffer L.

Det ser ut til at v2 og v3 kom på plass mens jeg skrev kommentaren min. Disse to synes jeg fungerer langt bedre, spesielt v2, som nok minner mer om Vasarelys arbeider også. Denne synes jeg ble riktig bra!

- Kristoffer
Birger J.

Liker denne ideen veldig godt. Artig å se noe som er såpass annerledes og spenstig, selv om jeg ikke kjenner til kunstneren. Må blir versjon 1 som er min favoritt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu