Ulven
En av ulvene i Dyreparken i Kr.sand lå å poserte. Han så ganske dritlei ut egentlig. Men bildet ble ganske ok.
Godt fornøgd med resultatet, er noen busktopper og blader i forgrunnen som jeg godt hadde klart meg uten. Men det var umulig å unngå. Bildet er litt cropet og redusert i størrelse,ellers urørt.
Bildet inngår i albumet ''De vi deler naturen med'' - En serie med bilder av dyr og fugler vi deler naturen med. De vi egentlig skulle leve i harmoni sammen med. Men av en eller annen merklig grunn klarer å nesten utslette istedet.. Bildene er tatt i natur og dyreparker
Utstyr
  • Canon 300D Black
  • Sigma 75-300MM F3.5-5.6 APO SuperMacro
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/7.1
  • Nei
  • AnnetBildet er behandlet for nett med crop og jpg kompremering. Ellers urørt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger520
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147215} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Mycket fint och stämningsfullt fångat. En varg som ser avslappnad och tillfreds ut. Fint skärpedjup som ger en mjuk inramning till vargen. Bladen i förgrunden tycker jag bara ger fint djup i bilden. Naturliga fina färger.
Mvh
Elisabeth
Aase Marit W.

Hei,

For et nydelig bilde av ulven!!! Stilig når man skal ta bilde (og selvsagt for ulvene) at de får leve i et såpass naturlig habitat i Dyreparken, det er jo umulig å se at dette er et ''Zoo-bilde''! Det er jo en fryktelig kontrast til forholdene mange dyr lever under i parker andre steder i verden, selv om ting (og holdninger) har forandret seg veldig de siste tiårene. Det er jo utrolig gøy å kunne ta et slikt flott bilde av en vaskeekte ulv, som ser ut som om du har vært på skauen og ved hjelp av f. eks. telelinse har fått foreviget ulven.

Jeg bor selv i Kristiansand, og har vært i Dyreparken flere ganger uten å se snurten av en av ulvene. Jeg vet ikke, men det virker som om ulvene er blitt mye mindre sky folk enn de var da de var nye i parken. Da var det rett og slett umulig å få en titt, med mindre enn var kjempetålmodig... Sist jeg var der, fikk jeg gleden av å beundre flere av dem, de er jo noen utrolig flotte dyr, som det er spesielt spennende å se for en hunde-elsker. Det er jammen litt av en kontrast til mitt eget ''villdyr''<he-he>, Peanut som er en Yorkshire Terrier. Det er ganske morsomt å høre, når noen mennesker som har veldig bestemte meninger om hunder, sammenlikner slike som henne (''2 kg mini-hund'') nettopp med ulven (f. eks. ''Det er bare ikke naturlig at en hund skal ha på frakk, har du noen ganger sett en ulv med frakk på? Det er bare helt forferdelig!!!'')... ;)

Litt forskjell på livet til en dyrepark- eller annen ulv, og Peanut's liv. ;) I disse varme dager er hennes favoritt å få på seg våt T-skjorte, så først gå på butikken og få litt Slush (som fortæres ved hjelp av sugerørets skje) før en lang tur/oppdagelsesferd i det fine været (helst et par timer)... Og selvsagt hilse på alt som står og går av to- og firbente - sommer er bare det beste som finnes (så lenge man får våt T-skjorte på i varmen)!!!! Akkurat nå er det litt kjedelig med tur, men, for matmor har jo fått nytt kamera, og det er kjedelig å vente mens det knipses!!!

Tusen takk for det flotte bildet av ulven! Det var virkelig ''Dagens Bilde'' for meg! Det tekniske kan jeg dessverre ikke uttale meg om, jeg er totalt nybegynner (som kikker på andres bilder for å lære)...

Beklager, dette ble visst langt... Ble litt ivrig, gitt... :)


Mvh,
AaseM :)
Sigbjørn S.

Jeg liker virkelig ikke dyr i fangenskap. men ok bilde likevel da!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu