Sommeren er kort.
To jenter på hjemveien med farmor og oldermor på slep.
Bildet inngår i albumet Blandat og bra. - Ok bilder
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 24 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_145557} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Inger-Lise S.
To fine modeller, godt presentert. Sommeren er kort ja. Det er dine søte modeller også og det er eneste forbindelse jeg finner til tittelen du har valgt, men det holder:) Skulle gjerne sett disse barna i en blomstereng ( men det er slike bemerkninger jeg ikke liker selv...De er ikke i en blomstereng,kort og godt..

Inger-Lise
Otto V.
Synes du har laget et meget sommerfriskt bilde.
Ser nesten litt eventyr ut.
Flott dette synes nu jeg.
Ov.
Linde G.
Nydelig bilde. Artig at fargene går igjen i de ''gamle'' med blå gåstol og rød skjorte.. Gir en ekstra dimensjon.. God sommer a !

Hilsen
Linde Gilberg
Odd Tore S.
Det er gjerne slik at både naturens sommer og menneskets sommer er ganske korte, oppfatter vel bildet ditt med de meget unge foran de eldre som et innlegg i den retningen.
Ungdommen ser svært så blide og glade ut, skikkelig sommerfriske! De eldre er det ikke lett å se detaljer på, men holdningen deres er gjerne nok.
Odd Tore
Oddvar T.
Jeg synes bildet har et ekstra poeng: Det illustrerer de typiske rollene i søskenflokken: Den yngste sorgløst og litt viltert på vei fremover, mens storesøster med en mer ansvarlig mine passer på lillesøster og at alt foregår ''riktig'' :-).
Eivind A.
Fareskiltet var faktisk det første jeg la merke til. Har du brukt blits? :-) Ellers synes jeg motivet er greit og komposisjonen helt OK, men du kunne kanskje ha utnyttet det naturlige lyset bedre (f.eks. vente til de kom rundt et hjørne og sola var fra en annen kant).
Lars-Anders M.
Ja Eivind jeg brukte blitz da det var sterkt motlys.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu