Motpol
Even ''Magnet'' Johansen er en trivelig kar som ikke lar seg ense av at publikumsoppmøtet er heller labert tidlig på dagen på Isle of MTV-arrangementet på Verftet i Bergen, lørdag 25. juni 2005.
En smule uklart, men sjarmen lyser igjennom.

Dette er forøvrig ikke for å konkurrere med Silje Nordås sitt bilde fra samme konsert, men for å gi et annet perspektiv på en konsert vi begge delte.
Bildet inngår i albumet Magnet - Konsertbilder av Magnet
Utstyr
  • Olympus Olympus E-300
  • Olympus Olympus Digital 40-150mm
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger535
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_144913} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Øyvind B.

Du sier det selv: ''En smule uklart[..]''. Det er uklart der det ikke skal være det og klart en annen plass. Fokus ligger ikke der den bør være. Hvis du ser etter ser du at det er ganske så skarpt nede på glidelåsen. Det vil nok si at fokus ligger litt for nærme da ansiktet blir litt lengre bak. Uskarpheten kan også være pga. bevegelse, men siden du oppgir en lukkertid på 1/125s synes jeg det er rart. I forhold til hvordan uskarpheten fortoner seg ser det egentlig mest ut som det skyldes bevegelse. Kanskje det egentlig skal stå 1/25s?
Erik Kambestad V.

1/125 er korrekt i følge metadataene, men i Olympus linser må man gange brennvidden med to, slik at det egentlig er hele 300mm. Og da blir det lett litt uskarpt selv med 1/125 når man står i et konsertpublikum. Men man lærer jo så lenge man lever, gjør man ikke?

Noen ganger får man fine tekniske bilder, men motivet er der ikke helt. Andre ganger fanger man en følelse eller en stemning der man er uheldig med selve bildet. Det er vel av den siste kategorien jeg har lagt ut de siste tre bildene her på galleriet.
Silje N.

Nei, eg va nok ikkje langt unna då dette vart teke =) La faktisk merke til ein fyr som stod eit par meter unna og knipsa i vei med eit ganske så flott speilreflekskamera... Må innrømma at eg vart littegranne misunneli på nett det. Hadde ikkje hatt nåke imot å bytta ut mitt kompaktkamera med eit slikt, men er digitalt speilreflekskamera er ikkje akkurat gratis :(

Jaja, eg fekk i alle fall nokon bilete som til og med er klarare enn dette....ikkje på like nært hold vel å merke ;) Syntest litt synd på magneten der han stod med eit heller sløvt publikum framfor deg, men sånn er det å spela så tidleg på kvelden... Ser i alle fall fornøydd ut på dette biletet.
Erik Kambestad V.

Det kan ha vært meg. Jeg sto som regel litt til venstre for scenen og knipset. Jeg fikk også bilder som var klarere enn det her. Men har allerede brukt opp kvoten min for uken. Hehe.
Silje N.

Sikkert deg då ja.. Var ikkje så mange andre med speilreflekskamera der som eg kunne sjå, - foruten journalistane framføre scenen :)
Ein oppbrukt kvote er dessverre eit kjent fenomen :(
Erik Kambestad V.

Ja, synes betalende sølvmedlemmer burde fått et bilde på bildekritikken og fire på galleriet i uken ihvertfall. Kjedelig at kvoten skal gå på begge.

Hører faktisk på Magnet akkurat nå. Ble inspirert til å kjøpe albumet fra iTunes i dag :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu