Fjellvåk
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde500mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger636
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143425} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Lasse H.

Knivskarpt tvers gjennom! Her har du fått et flott lys fra en vinkel som fremhever fuglen svært godt. Dette er et bilde du kan være godt fornøyd med. Eksponeringen sitter som et skudd!

Jeg ville kanskje gjort en litt tettere beskjæring, men det er meg.

Lasse
Jørn B.

Det her var bra. Vingene danner en fin diagonal i bildet. Venstre vinge ser imidlertid litt grumsete ut, litt mye USM? Men dette er bare flisespikkeri. Gratulerer med et flott bilde.

Jørn
Bård Lauris H.

Takker... har ikke tid til å gi noe fornuftig svar... Skal på ferie nå.... må fyke.. God sommer !!
Kjartan T.

Nydelig fluktbilde av fjellvåken. Tror ikke jeg noen gang har sett noe som er bedre av denne arten. Flott lys og god skarphet, men noe skurrer i grumset her. Fjærtegningene vaskes ut i prikker og støy. Regner med at det er et utsnitt.
Roger V.

Noe av det bedre flukt bilde på lenge dette.
Knivskarpt og aldeles nydelig

Skulle gjerne likt å vite lukkertid på dette.

God ferie

mvh Roger
Jonn M.

Stilig bilde. og veldig dynamisk plassering av fuglen.
Topp!
shonny
Thorfinn B.

teknisk bra. Litt dau himmel. Ellers et bra bilde må jeg si, uten at jeg har peiling på fuglefoto... for å si det rett ut. Ser litt blitsaktig ut, men det er vel neppe det når jeg ser nærmere på skyggen på vingen til venstre.
Hans-Gunnar H.

Tøfft, knallbra....bærer vel litt preg av undereksponering....ellers knallbra!!! Venter ellers og få se fortsettelsen....regner med at du fyrte av fler bilder......

MVH Brutter'n
Jan Fredrik I.

Veldig bra bilde av Fjellvåk det her.
Litt grå og kjedelig himmel og bildet bærer preg av å være løftet en del i skyggepartiene ellers ingenting å utsette på dette.
Bra levert.

Mvh

Jan Fredrik
Jan W.

Denne var virkelig fint fanget Bård.

Enig i de små tekniske bemerkningene fra de foran.
Men uansett et bilde jeg gjerne skulle ha tatt selv.

Jan
Jonas L.

Meget pent. Det meste er sikkert sagt allerede. Jeg hadde i hvertfall vært litt stolt om jeg hadde fått til et slik bilde av denne flotte rovfuglen.

mvh JL
Kjell G.

De fleste fuglebilder har det til felles at man kunne ha ønsket seg kortere hold. Da hadde jo støy og grums vært redusert betydelig. Men holdet var slik det var, der og da.

På min skjerm er ikke omtalte støy hverken særlig synlig eller sjenerende. Jeg er enig i at det kunne ha vært noen dekorative skyer for at det skulle vært mer liv i bakgrunnen. Jeg hadde også valgt en tanke tettere beskjæring.

Konklusjon: Skarpt og fenomenalt flott bilde!
Morten W.

Flott bilde av en fugl jeg er spesiellt ''glad'' i. Dens vemodige skrik er brent inn i meg etter turer i Finnmark. For oss ikkeornitologer er den jo i tillegg umulig å ta feil av i flukt.
Bård Lauris H.

Er tilbake etter en noe forkortet ferie. Har trasket i fjellene mellom Narvik å sverige, men turkompisen fikk vannblemmer som både luktet vont og vesket gult ettehvert. Jeg ble kvalm når jeg så på det.... skulle tatt noen macro bilder, men det var ikke i tankene da...

Takker for kommentarene...

Ja gromset skyldes undereksponering. Jeg brukte til slutt +1 og ennå kunne jeg pushet litt mere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu