Venter med lengsel på sommeren..
Jenny lengter etter sommeren. Ikke et perfekt bilde, mener jeg selv. Men, har potensiale. Foten forstyrrer meg i bildet. Er det vanskelig å fjerne den i PS? Her trenger jeg hjelp? Dere der ute som fjerner alt mulig rart i bildet, hvordan gjøres det?
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon 100mm 1:2.8
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/250s
  • Filmtypeiso 200
  • Nei
  • AnnetHånholdt kamera
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger412
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143327} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Truls Christian W.
Foten ser ut til å være relativt enkel å fjerne. Bruk det såkalte ''clone stamp tool'' til dette, det skulle gå greit. Det ligger i standard verktøyet ditt. Ellers hvis du kikker under kunnskap på foto.no så er der en link til PS tips og triks som sikkert kan være til nytte. :)

For min egen del liker jeg bildet, synes personlig ikke foten er fryktelig ødeleggende for helheten. Det eneste jeg mener kanskje du kan gjøre er å mørkne bakgrunnen i bildet litegrann, dette virker litt ''blendende'' på mine øyner.

Mvh TCW
Steinulf L.
Når bakgrunnen er så lyseblå og nøytral som her, er det ikke vanskelig å bruke kloneverktøyet. Du kan jo gjøre det for øvelsens skyld. Synes dog foten skaper litt dybde i bildet og ville beholdt den.
Heidi Anita R.
Takk begge to. Nå skal jeg bare gå inn på kunnskap for å finne ut hvordan jeg mørkner bakgrunnen. Kan jo ikke bruker kurver til det. Du verden, så mye man ikke vet og heldigvis er det mye jeg kan lære fremover (har tid til det!)

:)(
Jon Fredrik S.
Vakkert, rolig og stille.

Enig i at foten er med på å skape litt dybde.

Liker fargene og kontrasten du har valgt her, understreker roen.

Mvh JFS
Tone A.
Fine fargar på kleda. Jenny har eit døymande drag i fjeset. Blikket er litt fjernt der ho ligg og tenker, Solhatten rammar inn det søte fjeset uten at det vert for mørk skugge. Litt lys bakrunn, godt at du får gode tips, slik at også eg kan læra. Dersom foten er borte vert bildet rolegare. Godt jobba av både deg og Jenny! Stå på .
-Tone-
Frank H.
som de andre sier er foten svært lett å fjerne. et rolig og fint bilde.
Øyvind A.
Foten er helt grei, den skaper dybde.
Jeg ville ha løftet mellomtonene rundt øynene litt.
Ø.
Magnar B.
Syns foten er eit pluss her eg! Syns det var eit koseleg portrett, likar det gode blikket, og her er fleire som lengtar…
Jan Frode A.
Hei igjen.

Egentlig liker jeg den korrekte versjonen av barnebildet ditt best.
Syntes du har gjort et fint bilde ut av jenta. Jeg liker de rolige fargene i bildet, komposisjonen og utsnittet.

Modellen virker jo sånn passe oppgitt der hun venter på sommeren. Et fint utrykk og positur som ikke virker oppstilt.

Den omdiskuterte foten mener jeg bør være med. Den gir noe ekstra til bildet.

mvh Jan Frode
Heidi Anita R.
Takk til dere alle for god og konstruktiv kritikk. Jeg skal forsøke å gjøre forandringer med bakgrunnen, men må bare komme meg inn på kunnskapssiden på foto.no (maskinen min vil ikke godta java delen og jeg får dermed ikke åpnet den informasjonen jeg trenger å hente ut. Er et eller annet med nettleseren i maskinen min. Må få ordnet dette før jeg gjør endringer).

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu