Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_142179} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (35)
Hans Jacob H.
Form og farge i særklasse!
Og det er en ting som er sikkert; når det er slikt vær med slike farger på skyene, da ser 99% av alle fotografer opp mot himmelen. Men ikke du, og takk og pris for det!
Arne S.
Ikke bare vakkert, men utsøkt vakkert. Formasjonene i forgrunnen minner om fjellkjeder eller delta. Målestokken oppheves, noe som styrker bildet. Ørliten minus for et utbrent parti der oppe.

-)
Torbjørn K.
Dette var utrolig bra! Passe abstrakt, nydelige farger og en meget bra komposisjon. Slike bilder liker jeg!
Jan Frode A.
Få elementer; sand og vann. Og over der igjen, en himmel.

Nydelig rett og slett.

mvh -jfa-
Marius F.
Hiver meg på her - meget pent dette. Delikate farger og formasjoner. Bittelite minus for det bittelille utbrente partiet, men det er da det hele. Vakkert.

Mvh, MF
Thorfinn B.
Naturskildring i beste RolfStøa-kvalitet. Litt utrent flate øverst der oppe, men utover det er dybden, fargebruk og formasjoner en nytelse. Kun du klarer å lage solnedgangsbilder som man ikke forbinder med solnedgang. Isteden utnyter du lyset....!
Stig Morten S.
Veldig behagelig og fint bilde. liker linjene og farvene.
Kristin S.
Meget lekkert dette her, må bare hive meg på det de andre har sagt. Et annerledes bilde, flott lys og behagelige farger. Dette likte jeg!! :)

Mvh. Kristin
Ketil K.
Utsøkt bilde hvor man blir sittende og studere hva slags størrelsesforhold dette er i. Er det en fjellkjede, et elvedelta eller fra en liten dam? Kun flekkene avslører at en fyrstikkeske ville vært godt synlig i bildet.
Steinulf L.
Svært vakkert. Flotte fargetoner.
Frank H.
fine farger, linjer og speilinger. mesterlig utført
Ingebjørg H.
Naturen er så pen at man kan gråte noen ganger. Jeg håper ikke du har gjort så mye med dette bildet, fordi naturen fremskaffer ofte slikt i/av seg selv. Det ser ut som du har fanget det ''på ordentlig'' ihvertfall.

Ordentlig hilsen Ingebjørg
Geir Arne M.
Mesterlig Rolf !

mvh
geir
Ann F.
Øverste 4/5 og litt mer er meget bra, jeg ser utbrentheten, men i denne settingen gir den ikke noe negativt i mine øyne.
Men blikket mitt har en spesiell evne til å ende der hvor lite interessant er, dvs. i bunnen.
Jeg ville forsøkt en forsiktig beskjæring nedenfra - ca. 1/2 fra nederkanten og til der hvor den røde ''tangen'' stikker ned til høyre for midten. Litt under den nesten usynlige røde streken i vannet under den.
Resten står til M+
Mvh Ann
Avsluttet .
Utrolig bra dette her Rolf!!

Mvh

Hans Erik E.
Kjell G.
Dette er et utsøkt stykke arbeid!
Her synes jeg jakten på utbrenthet tenderer til det parodiske. Dette bildet har mange betydelige kvaliteter. En av dem er opphevelsen av målestokken.

mvh kjellg
Odd Tore S.
Utsøkt vakkert synes jeg beskriver min oppfatning av bildet best, dette er et bilde som jeg opplever som typisk ''ditt''.
Flott detalj, som også lett forstørres av hjernen til et slags flatt ravinelandskap. Den er spent på hvordan fortsettelsen i overkant måtte være, og gjerne litt mer interessert i dette enn den aller nederste delen av vannflaten.
Av ren nysgjerrighet: Er det er ørtynt islag?
Odd Tore

Bjørn H.
En skikkelig lekkerbisken av et bilde Rolf :)

Vakkert er det !!!

Bjørn ;¤
Marina R.
Flott, flott, flott!
En nytelse å hvile øyet på...

Marina
Inger-Lise S.
Usedvanlig vakkert. Lekre farger og former, fin struktur.

Inger-Lise
Gro K.
Nydelig Rolf.Snakk om utbrenthet her blir flisespikkeri.Er dette tatt på vår tur til FÆRØYENE? La inn kommentar på dette bildet igår ,men hvor er DET blitt av tro? mvh GRO
Gro K.
Nydelig Rolf.Snakk om utbrenthet her blir flisespikkeri.Er dette tatt på vår tur til FÆRØYENE? La inn kommentar på dette bildet igår ,men hvor er DET blitt av tro? mvh GRO
Arne S.
Flisespikkeri er viktig (faktisk helt avgjørende) når det snakk om så gode bilder og så dyktige fotografer.

:)
Rolf S.
Takk til alle for overveldende respons. Sånt blir man glad av.

Ingebjørg: Joda, dette er helt ekte. Ikke noe ''juksing'' i photoshop. Det er akkurat slik naturen var.

Odd Tore: Ikke noe is her. Kun blikkstille vann.

Gro: Nei, ikke Færøyene. Hoddevika på Stadt.

Arne: Jeg er helt enig. Når man presenterer et bilde som ikke har annen misjon enn å formidle en vakker naturopplevelse må det tekniske være på plass. Når så ikke er tilfelle er det på sin plass å påpeke dette.

Ann: Skjønner ditt forslag til kutting nede. Bildet taper nok ikke noe på det.

M.v.h. Rolf
Kurt S.
Meget vakkert. Fine former og mønstre og ikke minst: Nydelige farger.
Kurt
Caroline M. S.
Wow - dette er virkelig vakkert! Også liker jeg at jeg må se lenge på det før jeg tror jeg vet hva det er jeg ser på/hva som er hva her. :-)
Johan K.
Fantastisk vakkert. Et bilde jeg kan nyte lenge.
Nydelige farger... ikke noe negativt å si om dette

Johan
Carsten A.
Enestående bra naturutsnitt dette og fin gjengivelse av en naturopplevelse. Slutter meg til alle godord (og til et ytterst lite minus mht. en utbrent flekk).

MVH CA
Fred S.
Fy farao..., slikt går en altså glipp av når en sitter med nesen vendt mot billedgalleriet. Utsøkt de luxe...

vh fred
Ronnie S.
Supert! Ikke mer å si.
Terje H.
Av en eller annen grund forsvant min kommentar... Men, men - et fantastisk bilde er det iallefall Rolf! :)
Ivar B.
Ja Hva skal man si Rolf! Jeg har vært gjennom mappa di mange ganger, og sitterer stum, men inspirert tilbake. Her er svært mange godbiter. Du har et utrolig godt fotografisk blikk. Bildene dine bør fram i lyset. Hele mappa kan desverre ikke anbefales, så da velger jeg et bilde som har en fantastisk stemning i mine øyne. Når får vi se ny? Jeg vet du har de, og venter spent på comback:-) Mvh Ivar.
Anne-Lise S.
Så enormt flott at du tar frem dette bildet fra glemselen for oss som ikke har vært her inne så veldig lenge, Ivar! Dette bildet er jo bare heelt vidunderlig! Helt ut fantastisk med sine speilinger, konturer, lys, kontraster, dybde, komp...

Anne-Lise
Rolf S.
Tusen takk, dagens kjempehyggelige overraskelse å få kommentarer på et bilde så lang tid etterpå. Og for noen kommenatrer ! Og anbefaling i tillegg.

Joda, Ivar, jeg driver å manner meg opp til et comeback. Lysten har vært litt fraværende en periode, men kjenner at den er i ferd med å melde seg igjen. Og så fine kommentarer inspirerer.
Brita Helen E.
Et helt underbart vakkert bilde. Kunst i særklasse dette. Det spesielle lyset,den vakre speilingen i vannet,tegningene i sanden,komp.,linjer og former,ja,, alt er perfekt her.
En ren nytelse å se på!
Har sett igjennom mange av bildene dine,og der var det myyye bra gitt. En så dyktig fotograf som deg må jeg bare bokmerke. Så nå håper jeg at navnet ditt kommer opp snart under mine bokmerkede fotografer,slik at vi får se flere flotte bilder fra deg! :)

Mvh Brita...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu