Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger543
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_142162} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torunn Maria H.

hehe, det var litt av en fangst! undersida på fisken blei litt lys, men ej digga utrykke på modellen og utsnitte funka også for min del. Originalt bilde!

Mvh, Torunn:)
Espen A. I.

Flott kontrast og artig utrykk på modellen(e) hehe

mvh Espen
Ole Magnus M.

Det er noe med blitsrefleksene her jeg ikke syns fungerer så bra, særlig på fisken egentlig, deler av den forekommer noe utbrent og konturen i nedkant blir ganske utydelig. Refleksene i mannen er ikke like påfallende, og på armen/skulderen syns jeg de egentlig fungerer bra, dog er de noe tydelige i pannen og muligens på kragebeinet.

Ellers er det lite å utsette på bildet teknisk, fungerer svært, svært bra, la det være ingen tvil om det. På det semantiske planet har jeg litt problemer med å nå dette bildet, jeg klarer ikke umiddelbart passe det inn i noen passende kategori eller for den saks skyld å passe det til en type budskap eller hensikt. Dette er imidlertid ikke negativt, langt derifra. Morsomt bilde, og orginalt, og definitivt i stand til å fange oppmerksomheten min, jeg ser sjeldent bilder av glade nakne menn som poserer med fisk, verken laks eller andre typer.
Kristin N.

Hei Ole Magnus!
Hensikten med bildet er at vi er en gjeng som skal ha en utstilling med temaet''mennesker og mat''! Derfor et bilde med en naken mann som poserer med en laks :)
Ole Magnus M.

Ah! Det syns jeg du har løst på en morsom og kreativ måte, temmelig bokstavelig egentlig :) Tipper det kommer til å legges merke til på utstilling :)

Som sagt, godt bilde!
Daniel M.

Nedre del av fisken fremstår kanskje i lyseste laget(her på min skjerm vel og merke) og tar dermed litt vel mye oppmerksomhet, men ellers synes jeg dette var meget bra.

Komposisjonen fungerer utmerket og uttrykket ligeså.

Kreativt løst iforhold til temaet ja! :)

-Daniel-
Marius S.

hei


Ja, dette var en sikkelig glalaks... .)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu