Overvåket!
Bildet inngår i albumet Blandat og bra. - Ok bilder
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-03 16:40:58
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EFS 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger421
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141472} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Paal Henrik E.
Storebror er over alt, og dessverre hjelper det ikke hvor fort man kjører. Skal jeg klage på noe så vil det være at bilen og banseret hadde fortjent å være klart inni alt dette andre.
Mvh, Paal
Odd Tore S.
Storebror bor under veibanen og ser deg og det han karakteriserer som din uvettige råkjøring ved hjelp av induksjonssløyfer. Joda, symbolikken er klar og relevant nok den. Et eller flere ekstra øyne spredt rundt omkring hadde ikke vært av veien heller. Det som mangler i denne setting blir da bare bilføreren med blikket festet stivt på speedometeret i stedet på veien, politikernes definisjon av målbar trafikksikkerhet.
Etter denne lille utblåsningen over til selve bildet:
Bra bevegelsesuskarphet på omgivelsene, men bilen burde vært skarp. Uventet duse farger til å være deg.
Odd Tore
Lars-Anders M.
Takk Pål og Odd. jeg ser dette poenget med helt skarp bil. Hekt klart rett. Og farven burde og hatt mer intensitet. Dere er gode kommetatorer som jeg setter stor pris på.
Kjell G.
Jeg slutter meg til kommentar fra OTS.
Det er tragisk for trafikksikkerheten at det så ensidig fokuseres på fart via Storebrors bokser etter veien. Det blir feil å si at det er farten som dreper. Det er fart kombinert med uforstand som dreper. Da burde man i større grad slå ned på uforstanden i stedet for ensidig å måle det som er lettest: Farten.

- Puh!

Men bildet, ja: Bevegelsesuskarpheten ble flott, men jeg er enig i at bilen burde vært skarp. Bildet er en liten tanke mørkt på min skjerm.

Dette var artig funnet på, og det ble et flott bilde!

mvh kjellg
Lars-Anders M.
Ok Kjell. Ja varfør får vi ikke bruke vår forstand i trafikken. Man blir bara forstyrret av alle bokse. Vi skall observere medtrafikanter og ikke masse døde ting etter veien.

Håper bildet faller bedre i smak nå i V2.

Takk for kommentarer gubbar. Var er dere gummor.(tanter).
Inger-Lise S.
Hei! Her er en tant:)
Jeg liker dette bildet svært godt. Ved siden av den gode ideen med øyet og med fartsuttrykket,syns jeg det er noe tiltrekkende med komposisjonen.Dette ble enda mer tiltrekkende i v#2.Farten virker også positivt på meg her.

Inger-Lise
Christian Lønn J.
Tøff ide, men synes bildet hadde trengt et skarpt punkt.


-CLJ-
Avsluttet .
Herlig i v2 Lars-Anders. Utrolig hvor mye fargemettningen hadde å si for dynamikken i bildet.

Toppers !

Svenn
Lars-Anders M.
Takk Svenn.
Andreas O.
V2 er min klare favoritt. De kraftige fargene bringer bildet til et helt annet nivå. Liker veldig godt øyet på veien, og fartsfølelsen i bildet. Ja, dette er en ''avkobling'' fra sykkel-bildene dine?,,hehe

Andreas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu