Operahuset i Praha!
Utrolig mange flotte byggverk i Praha. Her er endel av operahuset.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetUtsnitt av bygningen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger660
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141384} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars-Anders M.

Men dette bilde viser bare en liten del av bygningen. Tror ikke dete bilde er rettvist mot den. Vet ikke da jeg ikke har varit der selv. Syns det er for trangt utsnitt.
Odd Tore S.

Ganske imponerende detalj dette, her har tidligere arkitekter og kunstnere kost seg og hatt tilgang på dyktige håndverkere, og det er til og med godt vedlikeholdt.
Skarp og klar gjengivelse av bygningen, overskyet og diffust lys passer bra her.
Bildet er nesten symmetrisk i oppbyggingen, men ikke helt. Plager ikke meg, men ved såpass små avvik lurer jeg gjerne på hvorfor?
Kuttingen i topp virker noe umotivert, midt i seglet over portalen, og med tangering av skulpturen på høyre side. Seglet burde vel vært fullstendig.
Grå og trist himmel kan vel være en forklaring, ikke så bra i store porsjoner, men lyset på bygningen ble jo bra av den grunn. Ikke lett å få i pose og sekk.
Litt uventet at du dro til USA for å ta bilder av dette, vel har de mange europeiske stedsnavn, men ikke mange bygninger som denne!
Odd Tore
Karianne H.

Hei - hei.

Det stemmer det Lars-Anders, det er jo bare en liten del av operahuset, som jeg har nevnt i teksten over her. Og selvfølgelig hadde det vært finest med hele bygningen. Jeg fikk ikke med hele på bildet, og kuttet derfor enda mer på det jeg la inn her.
Odd Tore: He-he, jeg måtte le da jeg leste det du skrev! At jeg har lagt det inn under ''min reise i USA'' har jeg IKKE sett! Hva dere ser! Og hvordan får jeg rettet opp i det? Mulig det er å redigere bildet - jeg får prøve..?
Helt enig med deg at USA har masse europeiske stedsnavn, men jeg så aldri så flotte bygninger som denne der jeg heller. Jeg må se det komiske i det jeg har gjort - lagt inn bildet under ''USA''! Men det kom kanskje av tiden det ble innlagt?

Hilsen fra Karianne.
Inger Anne Maritsdotter V.

For trangt utsnitt nei ? - så absolutt ikke - selv om dette viser en liten del, så er det et meget severdig utsnitt med flotte arkitektoniske detaljer.
God detalj&fargegjengivelse.

Mvh Inger Anne
Avsluttet .

Utsnitt eller ikke, - dette er et utsnitt med masse spennende detaljer. Eneste jeg merker meg med, er en antydning av blå himmel øverst i høyre hjørne. Med resten av himmelen brent ut, kunne kanskje de blå restene brennes ut? Ellers; et bilde jeg så lenge på.

Erik S
Lars-Anders M.

Bra med forskjellige meninger. Ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu