Still Young
Konfirmantene spirer overalt i hele landet. Den høytidlige seremonien som skal føre de inn i de voksnes rekker og alt annet som hører med.
Syntes de fremdeles er veldig unge jeg....og langt fra voksne....
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EFS 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1018
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_140915} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Fint, litt smålurt blikk og bra lys. Lurer litt på om et litt lavere og mere rett på standpunkt hadde blitt bedre enn dette ovenfra og ned-standpunktet, men usikker. Skjønner jo at det var greit med et klede under albuene både av hensyn til albuene og den rene, hvite bunadsskjorta - men allikevel, vil jeg si at jeg synes det skjemmer bildet litt.

...og ja, en er nok ung og langt fra voksen ennå som konfirmant ja - iallefall tror jeg det gjelder de aller fleste, selv om det sikkert finnes unntak. Men jeg tror ikke 15-åringene tenker slik selv når de er konfirmanter...iallefall tenkte ikke jeg selv det da jeg var på den alderen. Jeg var i mine egne øyne både voksen og mere til; men tror nok det skyldtes mer et urealistisk og oppblåst selvbilde enn faktiske realiteter..hehe!
Steinulf L.
Fint standpunkt. Her har du valgt en semi-tydelig bakgrunn, antakelig for å vise at bildet er 'tatt på landet'. Det fungerer bra for meg. Pleddet hun hviler albuene på kunne kanskje vært dandert uten brett.
Lyset er som sedvanlig bra hos deg.

Det er velmed konfirmanter som med russen, de blir yngre og yngre ettersom årene går. Årets russekull må ha vært bare 12 år gamle...
André M.
Pent. Og fin softing, Anniken. Enig vedr. bretten på pleddet, - og blenderåpningen kunne kanskje vært enda størrre slik at bakgrunnen hadde vært enda mer ute av fokus. Bli jente :-).
André M.
Blid heter det vel...
Avsluttet .
Meget søtt smil på den jenta Anniken
Sofing av bilder synes jeg du lkkes bra med. Ellers synes jeg det er bra.

MvhJRH
Odd Tore S.
Jeg synes du har fått til en veldig god og overbevisende kontakt med konfirmanten her, hun ser naturlig og uanstrengt ut, og veldig blid. Fint og bløtt lys. Så hovedmotivet synes jeg du har all grunn til å være fornøyd med.
Omgivelsene er ikke fullt så overbevisende. Mye er allerede nevnt.
Jeg lurer også på om det kunne vært mer heldig om skillet mellom himmel og grønn mark hadde gått enten ovenfor hodet eller mye lenger ned. Nå deler det litt i to, og det vokser små trær ut av hodet. Hadde du valgt et lavere standpunkt, ville det også vært mulig å gjemme teppet med litt taktisk bretting og plassering.
Men for all del, betingelsen for å fikse på bakgrunnen ville hele tiden være at du i hovedtrekkene beholdt portrettdelen som den er, og det ville ikke vært bare rett frem med forandret kamerastandpunkt.
Odd Tore
Lars-Anders M.
Bra portrett dette. Men bakgrunnen er ikke den beste. Ok.
Bjørn H.
Heisan

Blid jente, fint blikk, god kontakt...

Tja..tjo ... kanskje pleddet kunne vært uten brett, men syns det er et større minus at trærne vokser opp av hodet -

Med sumasumarum, er det et hyggelig konf. bilde...

Hyggelig å se deg innom igjen Anniken :)

Bjørn ;¤
Lars-Anders M.
Du kunne brukt større blender for å fo bakgrunnen enda uskarpere. Som du viser bildet nå er man i tvil om du selv er klar over den uheldige bakgrunnen. Enten skarp eller mere uskarp. Helst det senere. Ok.
Anniken S.
Hei og takk for tilbakemeldingene.
En hektisk periode på jobb og veldig liten tid til dotten.
Skal sette av litt tid igjen snart.
Blenderen jeg har benyttet er det maksimale objektivet mitt klarer, har selvfølgelig ønske om et nytt... Derfor ble bakgrunnen som den ble. Kunne selfølgelig ha kappet litt trær i PS i etterkant ser jeg.... Ville også fortelle litt om landskapet rundt. Det er i disse omgivelsene hun er oppvokst og blir således en del av minnet fra dagen.
Pleddet var umulig å ikke synlig-gjøre, derfor bestemte jeg meg for at det skulle syntes. Brettet det i et par folder for å lage litt liv i det, men det funket visst bare for meg :) Brukte en gullreflektor for å skape litt glød i det lille sollyset som tittet frem.
Ja, er det ikke utrolig? Russekullene og konfirmantene blir bare yngre og yngre...... ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu